23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når fart og teknik mødes

Techpartners yder hver dag rådgivning og teknisk bistand til virksomheder der udvikler og sælger teknisk meget komplekse løsninger.

Og i de sidste 5 år har vi arbejdet med udstyr til medicinalindustrien, hvormed krav til bl.a. dokumentation og verificering er højt. Vores hverdag er meget hektisk og foregår for det meste i højt gear, hvorfor vores motto er blevet – når fart og teknik mødes. 

Vi var derfor ikke i tvivl om, at et samarbejde med rallysporten var nærliggende, og da vi sidste år oplevede Rallykører Simon Vallentin gøre rent bord og vinde det årlige Rallysprint i Gammelrand på Sjælland, var vi ikke længe om at indlede en forhandling om et samarbejde.

Techpartners indgik derfor sidste år et samarbejde med Vallentin Rally om sponsorering og support. Rallyteamet med Simon Vallentin i førersædet og Peter Egholm som Codriver, fik i februar en helt ny fabriksbygget Hyundai I20 der yder 280 HK og trækker på alle hjul. Rally teamet kæmper med om det danske mesterskab i DSR2 klassen, som er den hurtigste klasse i Danmark. 

Rallyteamet kan ses i DM ugen, hvor 3. afdeling af danmarksmesterskabet afvikles på Flyvestation Aalborg lørdag den 24. juni. Op imod 90 mandskaber forventes at stille til start, så der vil være rig mulighed for og se både fart og teknik.

Techpartners planlægger desuden et løbearrangement den 14. oktober i samarbejde med Kymi Rens, hvor både voksne og børn kan deltage i løb med medaljer og hvor Simon Vallentin vil være tilstede med rallybilen, så alle kan få mulighed for og sidde i bilen og mærke fart og teknik.

Techpartners ApS
Kronhjorten 192
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37234869

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032