23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektivisering medfører nye udfordringer

Effektiviseringen af danske produktionsenheder er nødvendig for at bevare konkurrenceevnen, hvilket har ført til større, sammenlagte anlæg og øget behov for avancerede brandsikringsløsninger. Hos Safevent tilbyder vi specialiserede løsninger som gnistdetektering og slukningsanlæg for at beskytte mod brandfare og sikre kontinuerlig drift.

Udløber
7. december 2024

Optimering og effektivisering af danske produktionsenheder er essentiel for at bevare konkurrenceevnen og arbejdspladser i Danmark. Dette har ført til sammenlægning af produktionsanlæg, der nu er færre, men større. Hos Safevent ser vi en stigende efterspørgsel på avancerede brandsikringsløsninger som gnistdetektering og slukningsanlæg i disse større anlæg. Vi er her for at hjælpe danske og udenlandske produktionsanlæg mod brandfare.

Læs i artiklen, hvorfor store produktioner får øget brandrisiko: https://www.metal-supply.dk/announcement/view/681881/storre_anlaeg_oger_risikoen_for_brandfare

Læs mere om vores løsninger her: www.safevent.dk

Safevent er siden 2007 specialiseret i løsninger, der minimerer brand og eksplosionsfare i produktionsanlæg. Herved minimeres skader på anlæg og medarbejdere samtidig med, at driftstab undgås. Safevent rådgiver om og leverer løsninger inden for forebyggelse, begrænsning og bekæmpelse af brand og eksplosioner, hvor hele processen fra rådgivning over installation til efterfølgende service håndteres.

 

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605

Kontaktperson

RHJ
René Hvidkær Jørgensen
+45 21628242 rh@safevent.dk

Send til en kollega

0.062