23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Måske verdens smarteste kontor

Expandia har taget kontormoduler til nye højder. Bogstaveligt talt ...

For det nyudviklede K3000-modul gør det muligt at bygge midlertidige kontorer i op til fire etager. Men fordelene stopper ikke her.

– Modulets solide og selvbærende konstruktion giver helt nye muligheder. Nu kan vi for eksempel lave store og åbne kontorlandskaber uden skillevægge og søjler. Og du kan selvfølgelig stadig få lavet individuelle rum eller kombinere de to ting, siger Torben Færch, salgschef i Expandia Moduler A/S.

Høj komfort til mindste detalje 

Fleksibilitet er én ting. Noget andet er arbejdsmiljøet, når det kommer til lyd, lys og luft. Også her har Expandia sat overliggeren højt med K3000-modulet.

– Produktivitet og arbejdsglæde hænger sammen med et godt arbejdsmiljø. Derfor har vi gennemtænkt konstruktion og materialer ned til mindste detalje, siger Torben Færch og uddyber:

– Der er højt til loftet, trinlydsdæmpende gulvbelægning, akustikplader, komfortkøl og en ny kombination af både høje og brede vinduer, som giver masser af naturligt lys. Du mærker kvaliteten, så snart du træder ind ad døren!

K3000-modulet fra Expandia kommer også med dæmpbare LED-armaturer (4000K), ventilationssystem med øget luftflow (500 L/S) og en facade med høj brandmodstandsevne (EI60).

LÆS MERE: K3000 – MÅSKE VERDENS SMARTESTE KONTOR

Firkantet og cirkulær 

– Det er vores mest energieffektive kontormodul nogensinde. Med våndbåren opvarmning, endnu bedre isolering og tykkere døre og vinduer.

Sådan fortæller Torben Færch om K3000-modulet, der er designet ud fra en cirkulær tankegang. Når Expandia for eksempel leverer et badeværelse, er gulvbelægningen fremstillet af noget af det spildmateriale, som virksomheden selv sender retur til producenten.

Et Expandia-modul har en levetid på op til 30 år, når det løbende renoveres og energioptimeres. Men selv når lokalerne er udtjente og ikke længere kan bruges, kan den bærende del af modulet leve videre i en ny form.

– Rammen i vores moduler er lavet af nordisk limtræ, som let kan genanvendes. Derfor har vi indgået et samarbejde med en svensk fabrik, som overtager vores udtjente moduler, bearbejder rammerne og bruger dem i produktionen af mindre træboliger, fortæller Torben Færch.

LÆS MERE: EXPANDIA – FRA MILJØVISION TIL GRØN VIRKELIGHED

Café latte eller tagterrasse? 

Når man lejer kontormoduler af Expandia, bliver der taget hånd om alt fra planlægning og tegninger til montage, el, vand og kloak. Og der er også hjælp at hente, hvis man har særlige ønsker til møbler, planter eller andet.

– En lækker kaffemaskine, stuepalmer, sofaer eller hyggelig terrasse på taget? Nogle gange skal der ikke så meget til at gøre arbejdsdagen endnu bedre. Fortæl os, hvad I ikke kan leve uden, så hjælper vi jer i mål og lægger bare merprisen oveni den månedlige leje. Det bliver ikke nemmere, siger Torben Færch.

Klik her og læs meget mere om K3000-modulet fra Expandia.

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047