23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Han motiveres af gode kolleger, varierende opgaver og ansvar

Vejingeniør Ramsey Al-Sobehi trives godt i EKJ, fordi han har afvekslende roller på forskellige projekter, føler sig set, får ansvar og har de bedste kolleger.

Ramsey Al-Sobehi synes, at en af de bedste ting ved at arbejde hos EKJ er de gode kolleger. ”De er ikke kun kolleger - de føles også som venner, jeg kan tale med om alt - både professionelt og personligt”, fortæller han. 

For tiden arbejder han på flere spændende projekter. Blandt andet som projekterende ingeniør på en 4-årig rammeaftale med Københavns Kommune, der går ud på at genoprette veje med effektiv afvanding , og han udarbejder bl.a. planer for skiltning, kørekurver, koter- og afvanding samt 3D-modellering. 

”Det er et rart projekt, fordi vi har et godt samarbejde med kunden. Det sikrer en god kommunikation mellem alle involverede. Sammen finder vi de gode løsninger,” forklarer Ramsey.

Han arbejder også som projektleder på en stiudvidelse til en trafikvej i Hillerød og fører tilsyn med jordhåndtering i forbindelse med Mærsks udvidelse af deres domicil ved Amalienborg i København. 

”Man kan meget let ’forsvinde’ i et stort firma og føle sig som et nummer. Men her i EKJ føler jeg mig som en medarbejder og kollega, der bliver set og mødt med stor tillid fra min leder Christina Lindskov, der giver mig meget ansvar,” siger Ramsey.

Læs interviewet med Ramsey, og hør også, hvad hans drømmeprojekt er.

Læs mere om at arbejde hos EKJ

 

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.047