23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Marienlyst Strandhotel forvandler p-pladser til pool-oase

Det populære og legendariske strandhotel i Helsingør er i gang med en spændende transformation: En ny udendørs pool med en smuk terrasse erstatter p-pladserne på landsiden af hotellet. .

Med dette nye initiativ satser hotellet på at skabe en eksklusiv oplevelse for gæsterne, hvor spa og pool-miljø går hånd i hånd

EKJ er ingeniørrådgiver på projektet, der indebærer tekniske udfordringer som højt grundvandsspejl og begrænset plads. Men målet er klart: Hotellets drift og gæsteoplevelse skal påvirkes mindst muligt.

Arkitekterne fra Arkitekterna Krook & Tjäder AB har skabt et harmonisk design, hvor pool-plateauet vil inkludere håndbyggede solsenge og en pool-bar perfekt til en drink ved solnedgang. Tilgængelighed er i fokus, så alle gæster - også med evt. handicaps - får den bedste oplevelse.

Byggeriet udføres af en svensk hovedentreprenør med stor pool-erfaring, mens danske teknikentreprenører sikrer lokale løsninger. Samarbejdet over Sundet giver en ekstra dimension til projektet og skaber nye perspektiver.

Pool-terrassen forventes klar i foråret 2025 – en ny attraktion, der løfter strandhoteller - der blev grundlagt i 1861 - til nye højder.

Læs mere om projektet

Læs mere om at arbejde hos EKJ

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.078