23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sæt kurs mod USA: deltag på den danske fællesstand ved MD&M West 2025

MD&M West er en messe for avanceret fremstilling af medicinsk udstyr, der fokuserer på komponenter, materialer og løsninger til Medtech-industrien. MD&M West messens betydning og størrelse er steget gennem årene og er i dag en af de vigtigste Medtech messer i USA.

Pavilion of Denmark
Efter stigende efterspørgsel på den internationale MD&M West-messe i USA, har vi for første gang valgt at arrangere en dansk fællesstand på messen i 2025. Vi har derfor fået støtte fra Udenrigsministeriet til fællesstanden og vil gerne invitere jer med.

Messen er en mulighed for danske medtech virksomheder til at vise deres innovative løsninger og ekspertise på det globale marked. På MD&M West kan du møde en bred vifte af beslutningstagere fra medtech-branchen, herunder ingeniører, produktudviklere, indkøbere og produktionschefer fra virksomheder, der bl.a. arbejder med design, fremstilling, materialer, automatisering og kvalitetssikring af medicinsk udstyr.

Vi er i fuld gang med planlægningen og har stadig et par ledige pladser. Fællesstanden giver dig unik eksponering, hvor din virksomhed vil blive brandet som en del af en stærk dansk industri. Samtidig har I jeres egen visuelle identitet på jeres del af standen. Du får altså de bedste vilkår for at møde nye potentielle kunder og samarbejdspartnere fra det nordamerikanske marked.

Tilmelding
Vil du vide mere om messen eller tilmelde dig, så kan du læse mere HER.
Tilmeldingsfristen er fredag d. 1. november 2024.

Spørgsmål
Har du spørgsmål eller kommentar til messen eller fællesstanden, så er du meget velkommen til at kontakte Thomas Andersen, Head of Health Tech, +45 2447 8502, tan@danishexport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Kontaktperson

Thomas Andersen
Head of Health Tech
+45 2447 8502 tan@danishexport.dk

Send til en kollega

0.047