23948sdkhjf

Totalleverandør af hjælpemidler med bæredygtigt fokus

ZiboCare vil hjælpe med at løfte kvaliteten af hjælpemidler, så kunderne i sundhedssektoren får lettere ved at leve op til nye regulatoriske krav, får mere bæredygtighed ved leje af hjælpemidler og i sidste ende bedre pleje til den voksende målgruppe af ældre i Danmark.

ZiboCare er i dag ejet af OneMed A/S og er en del af Asker Healthcare Group, som giver dem erfaring og viden til at sikre kunderne de bedste løsninger og højere leveringssikkerhed. Virksomheden leverer mange typer hjælpemidler som for eksempel senge, madrasser og kædedyner, som kan købes eller lejes.

Med vores lejekoncept sikres kunderne konstant adgang til funktionsdygtige produkter og tilmed mulighed for at spare penge på budgettet, fortæller Jeanette B. Denker, Managing Director hos ZiboCare og oprindeligt uddannet sygeplejerske: ”Ideen med vores lejekoncept er at give plejecentre og hospitaler m.m. mulighed for at leje en del af deres produkter som eksempelvis senge og madrasser, således at de altid har dem i god kvalitet og kan få vasket og serviceret produkterne på vores eget certificerede vaskeri. Hermed kan de blandt andet spare vaskekapacitet og tid samt have et mere bæredygtigt fokus ved ikke at købe og smide væk igen. Ved at blive en del af OneMed og Asker Healthcare Group er vi en del af noget større, som gør, at vi kan optimere indkøb, lager og sikre udviklingsmuligheder for vores medarbejdere.”

Demografisk udvikling kræver optimering af produkter og løsninger
Der er næppe nogen tvivl om, at den demografiske udvikling fører til endnu større efterspørgsel på produkterne i de kommende årtier, og der er et stort fokus på manglen på ’de varme hænder’ i sundhedssektoren. Det stiller krav til producenterne om at medvirke til at afhjælpe nogle af udfordringerne i sektoren. Det gælder ikke mindst kvaliteten af produkterne.

”Vi bliver ældre, og derfor også ofte dårligere i vores sidste år. Vores produkter kan lette plejepersonalet i deres daglige arbejde samt forbedre komforten og livskvaliteten hos brugerne. Med vores lejeservice kan kunderne nøjes med at have de produkter til rådighed, som de har brug for, afhængig af beboerne/patienterne på afdelingerne - og i den nyeste kvalitet,” siger Jeanette B. Denker.

Vigtigt med samarbejde mellem sundhedsvæsenet og leverandørerne
Som ’en del af noget større’ kan ZiboCare optimere både antallet af leverandører og deres kompetencer på området, som hele tiden er under udvikling. Mange af produkterne er udbudsomfattede, og kunderne stiller krav, siger Jeanette B. Denker: ”Vi er selvproducerende på flere områder og har interne systemer, som kan reguleres i forhold til markedets krav – især indenfor bæredygtighed.

Vores størrelse gør også, at vi kan stille høje krav til eksterne producenter og samarbejdspartnere. Det er et marked, hvor der vil være voksende behov i fremtiden, og hvor man vil have mere sundhed for pengene. Derfor er samarbejdet mellem sundhedsvæsenet og leverandørerne også vigtigt, for vi er fælles om at løfte opgaverne og ambitionerne om mere bæredygtighed og manglen på ’varme hænder’. Vi er parat til at løse udfordringerne.”

ZIBOCARE
ZiboCare tilbyder et bredt og professionelt udvalg af hjælpemidler, heriblandt trykaflastende madrasser, senge og sansestimulerende produkter. Virksomheden leverer hjælpemidler og løsninger til hospitaler, plejesektor, psykiatri, institutioner og det private marked. ZiboCare er ejet af OneMed A/S og er en del af Asker Healthcare Group. Deres produktspecialister har alle sundhedsfaglig baggrund.
Læs mere på www.zibocare.dk
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062