23948sdkhjf

Genvalg sikrer dansk stemme i europæisk brancheforening

Medicoindustriens direktør Peter Huntley er blevet genvalgt til den europæiske brancheorganisation Medtech Europe

Når der skal findes en fælles stemme for medicovirksomhederne i Europa, er der sikret en dansk repræsentant om bordet til bestyrelsesmøderne.

For den danske medicoindustris direktør Peter Huntley er blevet genvalgt som bestyrelsesmedlem i den europæiske brancheorganisation Medtech Europe, skriver MedWatch.

Det er blandt andet, når de nye EU-bestemmelser for medicinsk udstyr, MDR-forordningen, skal træde i kraft fra november, og man skal sikre en god implementering, at Peter Huntley ser en vigtig rolle for den danske deltagelse.

- Lige nu står vi et sted, hvor Europa mister innovationskraft til USA, og det skal vi rette op på, så vi kan videreudvikle den danske og europæiske styrkeposition inden for forskning, udvikling og produktion af medicinsk udstyr, siger Peter Huntley til MedWatch.

Peter Huntley har siddet med i bestyrelsen for Medtech Europe siden 2021. Dengang i kraft af at han var formand for Medtech Europes organ National Association Council, i det reglerne dengang var, at man som formand var født medlem af Medtech Europes bestyrelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078