23948sdkhjf

En messe, der favner bredt

I dag starter årets IKT-Messe & Konference. Arrangørerne melder om stigende interesse fra SOSU-assistenter, kommunale ledere og politikere.
Tirsdag og onsdag indtager IKT-Messe & Konference Hotel Nyborg Strand.

Den tværfaglige konference henvender sig alle, der gerne vil opdateres med den nyeste viden inden for IKT-hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser. Fagfolk og brugere fra hele landet kommer for at opleve de nyeste produkter, høre foredrag og deltage i workshops. Og i år kommer deltagerne fra meget forskellige erhverv, fortæller arrangørerne.

"Det er tredje år i træk, vi er arrangør, og i forhold til det første år synes jeg, at vi i dag rammer en meget bredere målgruppe. Jeg kan for eksempel se, at der i år er en del kommunale ledere, som har meldt sig til. Der er også mange SOSU-assistenter tilmeldt i år, og det skyldes måske, at der er mange af de IKT-hjælpemidler, som man kan opleve på messen, der går igen i ældreplejen. Og så kan jeg også se, at der denne gang er flere kommunalpolitikere blandt deltagerne, det synes jeg også, er meget spændende. Så vi er blevet en messe og konference, der favner bredt", siger messe- og konferencekoordinator Annemarie Haack Enevoldsen fra Instituttet for Blinde og Svangsynede (IBOS).

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.086