23948sdkhjf

Frivilligkonference sætter fokus på ensomhed

Når Randers Kommune til september inviterer til frivilligkonference, fortæller Jim Lyngvild blandt andet om sine personlige oplevelser med ensomhed.
Ifølge ældresagen er mere end 65.000 danskere over 65 år ensomme, og det er et tal, som de mange frivillige på ældreområdet forsøger at komme til livs.

"Vi afholder konferencen dels for at styrke indsatsen mod ensomhed blandt ældre, men også for at sige tak for endnu et dejligt år med mange stjernestunder for byens ældre borgere. De frivillige gør et kæmpe stykke arbejde, og uden dem er jeg ikke i tvivl om, at antallet af ensomme ældre ville være meget højere", fortæller Line Fiil Andersen, der er frivilligkoordinator i Randers Kommune.

En af konferencens foredragsholdere er Jim Lyngvild, designer, forfatter og modekommentator.

"Vi har valgt at invitere ham, fordi han har haft nogle udfordringer i sit liv som har gjort, at han har haft ensomhed inde på livet – og så håber vi, han kan inspirere de frivillige til at tænke nye tanker," fortæller Line Fiil Andersen.

Frivilligkonferencen finder sted den 30. september, og arrangementet er for alle frivillige på ældreområdet i Randers Kommune, både nye frivillige og gamle kendinge.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063