23948sdkhjf

Lolland søger frivillige cykelchauffører

I næste uge lancerer Lolland Kommune initiativet "Cykling uden alder".
Ældre og Sundhed er allerede godt på vej med 4 rickshawcykler til Møllecentret, Skovcentret og Skolebakken i Nakskov. Og nu søger de frivillige, som har lyst til at sidde bag styret og dele oplevelserne med passagererne.

"Hele idéen med Cykling uden alder er ret fantastisk, fordi den potentielt fører mange værdifulde ting med sig foruden motion og frisk luft. For eksempel håber og tror vi på, at initiativet kan danne grobund for nye relationer og hyggeligt samvær på tværs af generationer. Samtidig er det en oplagt anledning til at styrke det lokale engagement og fællesskab i en god sags tjeneste," siger Ældre- og Sundhedschef Grete Breinhild, som gerne vil sprede initiativet til resten af kommunen, hvis det bliver en succes, og hvis der kan findes økonomiske midler til indkøb af flere cykler.

Allerede nu er der godt gang i pedalerne til glæde for både de ældre og frivillige, fortæller teamleder på Skovcentret Birgitte Jensen.

"Der er stor begejstring for cyklerne, og det er en sand fornøjelse at opleve beboernes livsglæde, når de kommer tilbage fra en god cykeltur. Flere frivillige har også fortalt, at det er rart med andre og mere aktive muligheder for samvær end at sidde indendørs over en kop kaffe," siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078