23948sdkhjf

Nakskov Sundhedscenter indviet

Her kan borgerne bl.a. få akut hjælp i skadeklinikken eller hos lægevagten, blive behandlet af speciallæger og sygeplejersker i det medicinske ambulatorium, få taget en blodprøve eller et røntgenbillede, genoptræne efter sygdom med kommunens fysioterapeuter og gå til praktiserende læge.
Nakskov Sundhedscenter har været under gradvis udvikling siden Nakskov Sygehus lukkede i 2011. Nu har 6000 kvadratmeter været gennem en omfattende renovering, og det færdige sundhedscenter byder indenfor til en bred palet af regionale, kommunale og private sundhedstilbud.

"Vi står i dag med et flot og funktionelt hus, hvor nærhed og sammenhæng er nøgleordene", sagde regionsrådsformand Jens Stenbæk ved indvielsen.

Efter indvielsen vil Nakskov Sundhedscenter fortsat udvikle sig, fortalte han.

"Vi har fået et fællesskab mellem region, kommune og praktiserende læger, hvor vi skal finde nye former for samarbejde og lære af hinanden, så borgerne får en endnu bedre behandling. Vi har også indrettet et rum til videokonferencer, hvor vi kan udnytte nye telemedicinske løsninger", lød det fra Jens Stenbæk.

I forbindelse med ombygningen til sundhedscenter har akutbilen med paramediciner fået fast garage ved sundhedscentret og den er døgnet rundt klar til at rykke ud.

"Målet var at skabe et nyt sundhedsfyrtårn på Lolland, og det synes jeg faktisk er lykkedes", sagde borgmester Holger Schou Rasmussen, Lolland Kommune, i forbindelse med indvielsen af Nakskov Sundhedscenter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078