23948sdkhjf

Første spadestik til fremtidens hospital i Viborg

Regionsrådsformand Bent Hansen gravede for til hospitalets nye akutcenter.
"Med byggeriet af det nye akutcenter fremtidssikrer vi Regionshospitalet Viborg og skaber gode, moderne rammer til patienterne. Her får vi de mest moderne operationsstuer og de mest moderne undersøgelsesrum", lød det fra regionsrådsformand Bent Hansen, da han tog første spadestik til hospitalets tilbygning på 24.000 kvadratmeter.

Akutcenter Viborg er største delprojekt i det omfattende kvalitetsfondsbyggeri til i alt 1,15 milliarder kroner på hospitalet i Viborg og vil blandt andet rumme ny akutafdeling med skadestue, ligesom der bliver plads til vagtlæge, operationsstuer, sengeafsnit med enestuer, ambulatorier og ny hovedindgang. Tilbygningen skal

stå færdig i begyndelsen af 2017, mens den sideløbende ombygning af store dele af hospitalet strækker sig yderligere to år derefter.

"I løbet af de kommende år vil omkring 70.000 kvadratmeter blive bygget til eller bygget om på hospitalet. Viborg har ikke set et større byggeri", sagde Bent Hansen, før han stak spaden i jorden og gravede for til fremtidens akuthospital i Viborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079