23948sdkhjf

Uddannelsesmiljøet på Bornholm skal styrkes

En ny arbejdsgruppe skal undersøge mulighederne for, at uddannelserne - bl.a. SOSU-uddannelsen - kan flytte sammen i et fælles Campus Bornholm for at styrke udvikling af uddannelserne på øen.
Arbejdsgruppen består af repræsentanter fra Professionshøjskolen UCC, Professionshøjskolen Metropol, Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, Campus Bornholm og Bornholms Regionskommune. Undervisningsministeriet og Uddannelses-og Forskningsministeriet deltager også i arbejdet. Arbejdsgruppen tager udgangspunkt i, at Campus Bornholms planlagte byggeri udvides, så det også kan rumme de videregående uddannelser og SOSU-uddannelsen.

"Det er vigtigt at udvikle uddannelserne på Bornholm, og derfor skal gode kræfter sættes ind på at undersøge, hvordan uddannelsesmiljøet på Bornholm kan blive endnu bedre. Der er et stort potentiale i at samle forskellige uddannelser fysisk, blandt andet fordi lærerne og de unge får bedre rammer at arbejde og uddanne sig i, og man kan trække på hinandens viden", siger undervisningsminister Christine Antorini.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079