23948sdkhjf

Danske æg er verdens sikreste

I Danmark testes hver enkelt hønseflok for salmonella hver fjortende dag for at sikre forbrugerne bedst muligt. Dermed har Danmarks det mest finmaskede sikkerhedsnet i verden, når det kommer til salmonella, siger Landbrug & Fødevarer.
Både rugerier, opdrættere, producenter, pakkerier og foderleverandører er underlagt nøje overvågning, så eventuelle salmonellaudbrud bliver opdaget med det samme, og en eventuel tilbagekaldelse af æg kan gøres hurtigt, fortæller veterinærdirektør i erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer Jens Munk Ebbesen.

"Med en produktion på rundt regnet én milliard æg om året er det klart, at vi indimellem vil opleve salmonella, som den vi nu ser i en hønseflok under Hedegaard Food. Det er takket være vores meget omhyggelige kontrol, at vi hurtigt, sikkert og i samarbejde med de danske fødevaremyndigheder kan reagere i denne sag", siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064