23948sdkhjf

Mad, vægt og fysisk aktivitet - nyt informationshæfte

Nordic Sugar har netop udgivet et gratis informationshæfte, der skal give et indblik i de mange aspekter og fagudtryk, der knytter sig til emnerne overvægt, fysisk aktivitet og sundhed, energi og energibalance samt kostens sociale og psykologiske betydning.
Hæftet er relevant for alle, der professionelt arbejder med og interesserer sig for sundhed og ernæring og fødevarer, lyder det fra Nordic Sugar.

Indholdet er baseret på den nyeste evidensbaserede viden. Sukkers betydning i kosten og i forbindelse med energiomsætning og sundhed omtales også, og aktuelle emner som afhængighedslignende tilstande i forbindelse med mad samt madens psykologiske og sociale betydning er detaljeret beskrevet, fortæller Nordic Sugar. Betydningen af fysisk aktivitet er kommet mere og mere i fokus de senere år, og typen og intensiteten af den fysiske aktivitet har vist sig at have stor betydning for forbrænding og sundhed. Forebyggelse af livsstilssygdomme udgør derfor en central del af materialet og er også udførligt beskrevet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078