23948sdkhjf

Eksportkonference for medicovirksomheder

Til september sætter Medicoindustrien og Danish Health Tech Group fokus på eksportpotentialet på de største markeder og de mest interessante vækstmarkeder.
På konferencen "Medico/Helth Tech", der finder sted i Bella Center i København den 9. september, sættes der fokus på eksportpotentialet på syv store etablerede markeder og interessante vækstmarkeder.

"De danske medicovirksomheder eksporterede i 2012 for omkring 16 milliarder kroner. På trods af dette høje tal er der stadig store muligheder for at øge eksporten eller starte eksport. Dels vokser de etablerede markeder og dels opstår der nye muligheder på flere vækstmarkeder", lyder det fra Eksportrådet.

Der bliver rig mulighed for at få en individuel snak med Eksportrådets sektoreksperter fra Grækenland, Kina, Belgien, Forenede Arabiske Emirater, Holland, Storbritannien, Rusland, Tyskland, USA, Norge, Frankrig, Saudi-Arabien, Italien, Singapore, Taiwan, Iran, Japan, og Polen, ligesom der også er mulighed for at netværke med kollegaer i branchen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078