23948sdkhjf

Tilgængelighedens lobbyist

Faaborg Midtfyn Kommune er landets eneste kommune, der har ansat en tilgængelighedskoordinator til at måle op for godadgang.dk.
Der er skønt ved Klinten Strand. Både turister og Faaborg-Midtfyn Kommunes egne borgere bruger området i stor stil, især efter at hele strandpromenaden er renoveret.

På sådan en juni-sommerdag, hvor solen brager ned over de badende gæster, er der intet til hinder for at nyde vandet. Heller ikke for handicappede. Klinten Strand er nemlig tilgængelig - modsat mange andre strande i Danmark.

Her er handicap-toilet. Handicap-parkering. Ramper og fliser. En grill, der er handicap-venlig. Og så stiller man endda en badevenlig kørestol til rådighed, som borgere - med sundhedskortet som adgangsbevis - selv kan hente fra et depotrum. Om få dage står badebroen til kørestole klar. Herfra kan man siddende i stolen køre HELT ud i vandet.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078