23948sdkhjf

Folkemusik på ældrecentret

Bandet "Kaj og Stjernerne" er blandt cirka 400 frivillige på ældreområdet i Randers Kommune. De spiller gratis og vil nogen give dem løn for at spille går pengene til velgørenhed. Til gengæld udlever de syv medlemmer af bandet deres passion for musikken og gør andre mennesker glade.
Kaj og Stjernerne optræder blandt andet på Randers Kommunes ældrecentre. De er et akustisk band bestående af syv frivillige medlemmer mellem 50-60 år, som spiller gammelt engelsk folkemusik.

Bandet blev stiftet for seks år siden af Kaj Petersen og John Kristensen. Deres fælles interesse for musik fik dem til at følge drømmen om et akustisk band, og denne drøm gik i opfyldelse.

Til koncerterne begyndte publikum at tilbyde dem penge for at spille, men Kaj og Stjernerne var strengt bestemt på, at de ikke ville lønnes for at spille, da de spillede for fornøjelses skyld og for at glæde andre. De fik dog idéen om, at de kunne give pengene, de fik tilbudt, til velgørenhed, og dette er nu også en del af deres koncept. For at dette kunne lade sig gøre, har de valgt at oprette en forening, hvor folk kan melde sig ind for 100 kr. Pengene går til velgørende formål i lokalområdet. Sidste år valgte Kaj og Stjernerne at forære pengene til hospitalsklovnen på Randers sygehus.

"Kaj og Stjernerne er noget for sig selv. Deres musik og deres koncept er bemærkelsesværdigt. Ikke nok med at de spiller musik gratis og gør det af ren lyst, vælger de også at støtte andre velgørende formål. Vi kalder det en win-win-win-situation" siger Mette Søby, der er frivilligkoordinator på ældreområdet i Randers Kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078