23948sdkhjf

Danmarks største mobile container-storkøkken

Hvert år lammes mange større danske kantiner og storkøkkener i månedsvis af udvidelser og renoveringer. Til dem, og landets mange store midlertidige arbejdspladser, tilbyder den nordjyske container-leverandør DC-Supply nu Danmarks hidtil største og mest komplette mobile container-udlejningskøkken.
Hvert år udvides og renoveres mange kantiner og storkøkkener på større offentlige og private arbejdspladser. Derved stilles både bygherrer, arkitekter, kantineledere og cateringfirmaer overfor betydelige udfordringer mht. at skaffe tilstrækkelig kapacitet og kvalitet på køkkenområdet i de ofte lange ombygningsperioder.

For at løse disse problemer og lignende udfordringer på landets mange store midlertidige arbejdspladser har den nordjyske container-leverandør DC-Supply lanceret en større og forbedret udgave af deres mobile udlejningskøkken. Et container-storkøkken, der bl.a. tidligere har hjulpet DONG Energy, Grundfos og Livgarden med bespisningen af deres mange hundrede medarbejdere.

DC-Supply’s nye container-køkken er landets hidtil største af sin art og adskiller sig fra de eksisterende alternativer på det danske marked ved at kunne bespise helt op til 400 mennesker ad gangen. Det er ca. dobbelt så mange som andre container-køkkener. Udlejningskøkkenet rummer derudover fire, komplette arbejdspladser og kan integreres fuldt ud med eksisterende kantiner i selv meget lange perioder.

Fuldt funktionsdygtigt på under et døgn

Teknisk set består køkkenet af tre fleksible og sammenkoblede enheder indbygget i hver sin container: Et hhv. komplet ’varmt’ og ’koldt’ køkken med opvask samt et køle-/frysemodul. Indvendigt er det desuden komplet udstyret med professionelt Electrolux-køkkenudstyr, og da det leveres nøglefærdigt direkte ’on location’, vil det i de fleste tilfælde kunne være tilsluttet og fuldt funktionsdygtigt på under et døgn.

- Alternativerne til vores mobile container-køkken er tit både dyrere og noget mere besværlige. Og så er vores køkken ofte også bedre indrettet og udstyret end mange permanente storkøkkener. Man kan faktisk drive en rimelig god restaurant fra vores køkken-container, fortæller salgschef Jan Bager.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063