23948sdkhjf

Socialområdets topdame i Aarhus fejres

En af socialsektorens centrale skikkelser - Rådmand Dorthe Laustsen - fejrer 25 års jubilæum som byrådsmedlem for SF i Aarhus Kommune. "En flot og imponerende politisk indsat til gavn for udviklingen af Aarhus", siger borgmester Jacob Bundsgaard.
26. juli kunne rådmand for Sundhed og Omsorg Dorthe Laustsen fejre 25 års jubilæum som. Det markeres ved byrådsmødet i går.

Borgmester Jacob Bundsgaard: "Et stort og varmt tillykke til rådmand Dorthe Laustsen, der fejrer 25 år i demokratiets tjeneste. Det er enestående at have deltaget i over 500 byrådsmøder og vel i runde tal 25.000 sager. Det vidner om en flot og imponerende politisk indsat til gavn for udviklingen af Aarhus."

Faktisk startede Dorthe Laustsen byrådskarrieren for 33 år siden, nemlig i 1978, men den har været afbrudt af perioder med små børn og arbejde.

"Jeg har altid opfattet det som et privilegium at få lov til at præge den by, jeg bor i. Det har været enormt spændende at være med til at træffe beslutninger om, hvordan Aarhus skal være. Og bedst selvfølgelig, når beslutningerne er til gavn for borgerne – selv om man aldrig kan gøre alle tilfredse," siger Dorthe Laustsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065