23948sdkhjf

Første europæiske kongres om den præhospitale indsats

Medarbejdere og forskere indenfor akutmedicinske tjenester samles i 2016 i København for at diskutere status og fremtiden for den præhospitale indsats.
For allerførste gang afholder Den Præhospitale Virksomhed i Region Hovedstaden, en international kongres om den præhospitale indsats ved navn EMS 2016.

Til kongressen bliver forskere og medarbejdere indenfor akutmedicinske tjenester samlet for at diskutere status og fremtiden for den præhospitale indsats.

Falck er en af hovedsponsorerne for kongressen og kommer til at bidrage til aktiviteter i tilknytning til kongressen. Falcks koncernchef Allan Søgaard Larsen bakker op om Den Præhospitale Virksomheds initiativ.

“At skabe nye løsninger og udviklingsmuligheder i vores branche har stor betydning, og EMS 2016 kan blive en stærk platform for at kunne gøre det. Udviklingen indenfor akutmedicinske tjenester er tæt forbundet med Falcks fremtid, og vi er glade for at kunne støtte denne begivenhed,” siger Allan Søgaard Larsen.

Kongressens initiativtager, Den Præhospitale Virksomhed i Region Hovedstaden, er glade for at have Falck med på vognen.

“Vi er stolte af at være vært for den første europæiske kongres om den præhospitale indsats i København, og vi er glade for Falcks støtte som en stor, international leverandør af præhospitale tjenester. Vi ser frem til samarbejdet med Falck om at gøre EMS 2016 til en innovativ platform, hvor vi kan være med til at forme fremtiden for præhospitale tjenester,” siger Freddy Lippert, direktør for Den Præhospitale Virksomhed.

Kongressen finder sted den 30. maj til den 1. juni 2016 på Tivolis Hotel & Congress Center.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062