23948sdkhjf

Sådan bliver mennesker syge af mad

DTU-seminar sætter fokus på fødevareoverførte sygdomme
Hvilke fødevarer har været årsag til salmonellainfektioner i mennesker i 2014? Hvilke sygdomsudbrud er der registreret i 2014? Hvordan blev sidste års alvorlige listeriaudbrud opklaret, og hvilke tiltag kan styrke indsatsen mod listeria?

Det er nogle af de spørgsmål, oplægsholderne vil forsøge at besvare, når DTU Fødevareinstituttet 25. august holder åbent seminar om fødevareoverførte sygdomme.

Gratis at deltage

På seminaret offentliggør DTU Fødevareinstituttet den årlige rapport om forekomsten af sygdomme, der kan smitte fra dyr og fødevarer til mennesker. Fokus er på de væsentligste temaer fra overvågningen - ikke mindst salmonellasmittekilderegnskabet, der anslår, hvor salmonellainfektionerne kom fra i 2014.

Oplægsholderne kommer fra DTU Fødevareinstituttet, Statens Seruminstitut og Fødevarestyrelsen.

Seminaret bliver holdt om eftermiddagen 25. august hos DTU Fødevareinstituttet i Søborg. Det er gratis at deltage, men på grund af begrænset deltagerantal er tilmelding nødvendig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125