23948sdkhjf

200 fagpersoner er inviteret til temadag om demens

Inkontinens hos demensramte er en plejefaglig udfordring, som er særligt svært at håndtere, lyder det fra TENA, der i november inviterer til temadag.
Inkontinens er en tabubelagt udfordring i plejen af mange demente, fortæller SCA Hygiene Products, der under brandnavnet TENA leverer inkontinensprodukter, uddannelse og ekspertrådgivning til halvdelen af de danske kommuner. Det er svært for særligt pårørende, men også plejepersonalet at støtte den demente i at håndtere inkontinens. Undersøgelser viser, at demente med inkontinens kan blive længere i eget hjem, hvis pårørende og plejepersonalet har viden om sammenhængen mellem demens og inkontinens og samarbejder om de strategier man kan bruge for at bevare en sund vandladning for den demente.

TENA inviterer derfor i næste måned 200 kommunale sundhedspersonaler til temadag om demens. På temadagen sættes der fokus på nye ideer til omsorg og pleje af demente. Deltagerne præsenteres også for den virkelighed som pårørende til demente lever i hver dag.

Der afholdes to ens temadage henholdsvis den 4. november i Taastrup og den 11. november i Aahus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062