23948sdkhjf

Populært onlinekursus parat til print

Alle 10 fagmoduler i ABC Demens - pleje og omsorg er nu færdigudviklet, og man kan tage en afsluttende test og printe sit kursusbevis.

Nu er e-learningskurset ABC Demens - pleje og omsorg færdigudviklet.

Det gratis onlinekursus, der i dag har over 17.000 brugere, har været under udvikling i flere år. Og nu er alle 10 fagmoduler klar. Når man har gennemgået alle modulerne, har man mulighed for at tage en afsluttende test og printe et kursusbevis ud.

Det har været vigtigt for brugerne, at kunne printe et bevis på, at de har gennemført onlinekurset, fortæller uddannelsesleder Karen Tannebæk fra Nationalt Videnscenter for Demens.

- Vi har haft rigtig mange henvendelser, som handlede om, hvornår man kunne få sit bevis på, at man har gennemført det. Det siger noget om, at man, primært ude i kommunerne, bruger det her e-learningskoncept målrettet, og at man gerne vil have et bevis på det. Man bruger det, når man søger en stilling, og vi har sågar set i et stillingsopslag, at man har krævet, at man skulle have gennemgået det her. Så det bliver brugt i mange sammenhænge, fortæller hun.

ABC Demens - pleje og omsorg ligger på Nationalt Videnscenter for Demens´hjemmeside.

Der er også lavet et koncept målrettet læger under uddannelse, ABC Demens for læger, og videnscentret er nu i gang med at udvikle det næste koncept, som skal henvende sig til hospitaler.

Der er fokus på ABC Demens-konceptet på Nationalt Videnscenters egen stand på DemensDagene.

Praktisk lommeguide
På standen kan konferencedeltagerne også se og høre mere om videnscentrets tilbud både i forhold til kurser, konferencer og temadage men også læringsredskaber og værktøjer, man kan bruge i sin dagligdag.

For eksempel lommeguiden "Demens og observation af fysiske symptomer", der sidste år udkom i en ny udgave.

- Der har været stor efterspørgsel på den, fordi det er et meget konkret redskab, der kan bruges i dagligdagen, og vi er faktisk ved at genoptrykke den nu, fortæller Karen Tannebæk.

For Nationalt Videnscenter for Demens er standen også en mulighed for at komme i dialog med deltagerne på DemensDagene.

- Vi bruger rigtig meget at få dialogen med dem, der besøger vores stand, og blive klogere på hvad de tænker, dels omkring hvad der kunne være behov for, men også få feedback på de initiativer vi har gang i eller de ting, vi har produceret, forklarer hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078