23948sdkhjf

Vestjylland: Bliv klogere på demens på oplysningsdagen

Onsdag den 27. september fra kl. 13.00 - 17.30 i Tarm.

Uanset om man allerede har demens tæt inde på livet eller gerne vil klædes på med den nyeste viden, er der noget at komme efter på den kommende demens-oplysningsdag i Tarm, der foregår den 27. september.

Tid: Onsdag d. 27. september fra kl. 13.00 - 17.30

Sted: Egvad Plejehjem, Ågade 2, 6880 Tarm 

Tilmelding: Ikke nødvendig

Vi håber at se rigtig mange - også de, der ikke er berørt af demens. Vi vil gerne komme nogle af de gængse tabuer til livs og vise, at man kan leve et godt liv med en demenssygdom, siger demenskoordinator Tina Anette Enevoldsen.

Demens er en følgevirkning af alvorlig sygdom i hjernen, og ikke bare en naturlig del af at blive gammel. Symptomerne på demens kommer snigende og specielt i starten kan det være svært at afgøre, om det er en begyndende demens eller en anden sygdom.

På dagen kan man fra kl. 13.00 opleve foredrag ved seniorkonsulent Steen Kabel: "Kan man leve et godt liv med demens".

 Man kan deltage i erindringsdans ved Ester Blichfeldt-Christensenog høre foredrag ved tidligere overlæge Rolf Bang Olesen: "Hvad sker der med hjernen, når man rammes af demens?"

 Man kan møde udstillere af hjælpemidler, Ældre Sagen, Alzheimerforeningen, personale fra daghjemmene, frivillige foreninger og kommunens demenskoordinatorer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079