23948sdkhjf
Del siden

Rumas ApS

Rumas er et dansk firma, som siden 1969 har designet møbler og interiør til det moderne kontor. Vi har en lang tradition for at skabe funktionelle, robuste og elegante møbler, og i dag producerer vi størstedelen af dem i Nordjylland.

Alle vores designs bygger på en oprigtig passion for godt håndværk og solide materialer samt en altid kompromisløs holdning til detaljer og finish.

Hos Rumas mener vi, at moderne kontormøbler skal kunne mere end at rumme vores sager. De skal være fleksible og kunne imødese de skiftende krav og vilkår, der kendetegner den moderne arbejdsplads. Vores reolsystem Frame, er et eksempel på sådan et møbel; fleksibelt, alsidigt og med et væld af muligheder for personlig tilpasning. Gennem de seneste år har Rumas gennemgået en transformation.

Et ejerskifte gav anledning til at kigge indad og optimere vores måde at gøre tingene på, og vi er nu bedre rustet til fremtiden end nogensinde før. Men nogle ting ændrer sig aldrig. Vi holder stadig til i vores hjemby Aalborg, og vores DNA vil der ikke blive pillet ved. Vi er og vil altid være nordjyske af natur; nede på jorden, hårdtarbejdende og med en kompromisløs tilgang til alt, hvad vi gør.

Rumas ApS
Skibsbyggerivej 12
9000 Aalborg
Danmark
CVR nummer: DK25637437
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047