Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=293808&B=REGIONMIDT
Udbyder
Region Midtjylland
Etablering af dynamisk indkøbssystem på indkøb af hurtigtest af SARS-CoV-2
Region Midtjylland
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 29190925
Postadresse: Universitetsbyen 25, Byg. 2A
By: Aarhus C
NUTS-kode: DK DANMARK
Postnummer: 8000
Land: Danmark
Kontaktperson: Christina Meiner Tästensen
E-mail: chrstina.meiner@stab.rm.dk
Telefon: +45 24976057
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.udbud.rm.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/253854
Del II: Genstand
Etablering af dynamisk indkøbssystem på indkøb af hurtigtest af SARS-CoV-2
Udbuddet omfatter etablering af et dynamisk indkøbssystem til indkøb af hurtigtest af SARS-CoV-2. Region Midtjylland fungerer som indkøbscentral for de danske regioner i regi af Regionernes Fælles Indkøb (”RFI”), alle landets kommuner v/Kommunalt Værnemiddel Indkøb (KVIk) samt alle statslige institutioner i Danmark. Alle enheder, der hører under de foranstående ordregivende myndigheder er også omfattet af indkøbscentralen.
Ved etableringen af det dynamiske indkøbssystem (DIS) etableres en base af leverandører, der kan levere hurtigtest. Ordregiver vil løbende og efter behov indhente tilbud på hurtigtest via DIS. Alle leverandører på DIS, der kan levere en hurtigtest, der opfylder det specifikke behov, der er beskrevet i forbindelse med foretagelse af det enkelte indkøb, kan afgive tilbud på den konkrete anskaffelse. Alle leverandører kan som udgangspunkt søge optagelse på systemet, ligesom leverandører løbende kan blive optaget i systemet efter det er sat i drift.
Det dynamiske indkøbssystem etableres med henblik på at foretage indkøb af hurtigtest til dækning af behovet herfor hos alle landets regioner, kommuner og statslige institutioner til brug for genåbning af samfundet i forbindelse med covid-19 pandemien.
Det dynamiske indkøbssystem er opdelt i 5 kategorier:
- Kategori 1: Hurtigtest baseret på podning i bagerste næsehulrum (nasopharynx)
- Kategori 2: Hurtigtest baseret på podning i ydre næsebor (ala nasi)
- Kategori 3: Hurtigtest baseret på podning i bagerste svælg (oropharynx)
- Kategori 4: Hurtigtest baseret på podning i spyt
- Kategori 5: Hurtigtest baseret på podning i udåndingsluft.
Det dynamiske indkøbssystem kan forlænges ubegrænset, ved udsendelse af nye bekendtgørelser.
Ved oprettelse af det dynamiske indkøbssystem er ansøgningsfristen den 25. marts 2021. Herefter ibrugtages det dynamiske indkøbssystem, når samtlige ansøgninger er blevet evalueret. Interesserede tilbudsgivere kan dog på et hvilket som helst tidspunkt søge om optagelse på det dynamiske indkøbssystem. Der henvises til udbudsbetingelserne.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Ansøger skal oplyse ansøgers egenkapital i det seneste regnskabsår. Som dokumentation for at tilbudsgiver opfylder mindstekravene til egnethed, kan tilbudsgiver fremlægge regnskab for det seneste regnskabsår.
Ansøger skal have haft en positiv egenkapital i det seneste regnskabsår.
Ethvert indkøb på det dynamiske indkøbssystem vil ske ved, at der foretages udbud blandt alle de tilbudsgivere, der er tilmeldt den pågældende kategori i det dynamiske indkøbssystem. Konkret beskrivelse af indkøbet, tildelingskriterier, kontrakt/samhandelsbetingelser, vilkår mv. fremsendes i forbindelse med det enkelte udbud til de leverandører, der er optaget på den relevante kategori. Ordregivende myndighed kan vælge at benytte sig af periodekøbsaftaler i forbindelse med tildelinger på det dynamiske indkøbssystem.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Beskrivelse af det dynamiske indkøbssystem (DIS):
— Det dynamiske indkøbssystem kan tilgås online via udbudsportalen EU-Supply angivet under punkt I.1) Udbudsportalen kan tilgås fra alle almindelige webbrowsere og kan ligeledes tilgås via PC'er, tablets og lignende.
Tilmelding til DIS:
— Et dynamisk indkøbssystem er en indkøbsmetode iht. udbudslovens § 101, og oprettelsen udbydes i et almindeligt EU-udbud. Et dynamisk indkøbssystem kan opdeles i kategorier, til hvilke der kan opstilles specifikke egnethedskrav. Egnethedskrav er de krav, der stilles til leverandørerne for, at de kan blive optaget på systemet.
EU-udbud af DIS:
— DIS oprettes via EU-udbud som begrænset udbud, hvor ansøgere kan optages som leverandør på det dynamiske indkøbssystem, når disse lever op til de stillede egnethedskrav. Efter udløbet af ansøgningsfristen og efter ordregiver har færdigbehandlet de modtagne ansøgninger, kan der oprettes miniudbud, som tilbudsgiver kan afgive tilbud på. Anmodning om optagelse ifm. med EU-udbuddet sker gennem EU-Supply.
Efterfølgende optag af ansøgere:
— DIS er åben for optag af egnede ansøgere i hele systemets levetid. Anmodning om optagelse sker via www.eu-supply.com Der skal i forbindelse med ansøgning om optagelse afleveres udfyldt ESPD (som findes i systemet).
Omkostninger/forpligtelser som leverandør på DIS:
— Det er gratis for leverandørerne at være optaget på DIS, og det er frit for leverandøren, om denne ønsker at blive leverandør på DIS i hele systemets levetid, eller om leverandøren på et tidspunkt ønsker at træde ud af systemet.
Såfremt en leverandør i løbet af systemets levetid ikke længere lever op til egnethedskravene eller bliver omfattet af en udelukkelsesgrund, vil leverandøren blive udelukket af systemet. I så fald vil det være muligt for leverandøren at anmode om genoptagelse på systemet, når leverandøren igen lever op til egnethedskravene, eller ikke længere er omfattet af den pågældende udelukkelsesgrund.
Leverandøren er altid forpligtet til at levere opdateret ESPD-dokument og/eller fornyet dokumentation på ordregivers anmodning.
Hvordan afgives et tilbud på DIS?
— Ordregiver vil, når et indkøb skal foretages via DIS afholde et udbud for alle de tilbudsgivere, der er optaget i den kategori, som ordregiver ønsker at handle inden på. Tilbudsgiveren vil få besked hver gang, der oprettes et udbud inden for en af de kategorier, tilbudsgiveren er optaget i. Her har tilbudsgiver mulighed for at byde på udbuddet gennem systemet, og hvis man er den tilbudsgiver, der har afgivet det bedste tilbud i henhold til det eller de tildelingskriterier, der er beskrevet i forbindelse med udbuddet, vil man få tildelt ordren. Alle processer foregår elektronisk og gennem DIS-platformen.
Postadresse: Nævnenes Hus, Tolboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405708
Internetadresse: https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret.
Andre klager skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, og 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Klage over indgåelse af en kontrakt baseret på et dynamisk indkøbssystem skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter ordregiverens underretning om tildelingsbeslutningen.
Samtidig med klagens fremsendelse til Klagenævnet for Udbud skal klageren sende en kopi af klagen med bilag til ordregiveren, gerne pr. e-mail.
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: www.kfst.dk