Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=298513&B=KEFM
Udbyder
Klima, Energi- og Forsyningsministeriet Departementet
Vindere
Udbud af massageordning og ergonomisk rådgivning
(09.07.2021)
Viracus Danmark A/S
Holmbladsgade 133
2300 København S
Udbud af massageordning og ergonomisk rådgivning
Klima, Energi- og Forsyningsministeriet Departementet
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 31083869
Postadresse: Holmens Kanal 20
By: København K
NUTS-kode: DK011 Byen København
Postnummer: 1060
Land: Danmark
Kontaktperson: Mikkel Schannong
E-mail: miscr@sdfe.dk
Telefon: +45 51162649
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://kefm.dk/
CVR-nummer: 10172748
Postadresse: Holmens Kanal 22
By: København K
NUTS-kode: DK011 Byen København
Postnummer: 1060
Land: Danmark
Kontaktperson: Mikkel Schannong
E-mail: miscr@sdfe.dk
Telefon: +45 51162649
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://bm.dk/
Del II: Genstand
Udbud af massageordning og ergonomisk rådgivning
Ved nærværende udbud ønsker ordregiver at indhente tilbud på massageordning og ergonomisk rådgivning på følgende adresse: Holmens Kanal 20, 1060 København K. Og ergonomisk rådgivning med postadresse i Holmens Kanal 22, 1060 København K, der er en del af Beskæftigelsesministeriets lokationer. Ved massageordningen og ergonomisk rådgiver forestår:
- Massageordning som medarbejderne på tjenestestederne kan gøre brug af (Massagen udføres i Holmens Kanal 20, men medarbejdere fra både Holmens Kanal 20 og Holmens Kanal 22 kan deltage).
- Ergonomisk rådgivning som bliver tilbudt ved medarbejderens skrivebord. Ordregivers krav til kontraktvilkår fremgår af kontraktudkastet, mens kravene til ydelsen er detaljeret beskrevet i kravspecifikation.
København K
Nærværende aftale vedrører driften af ordregivers fælles massageordning og ergonomisk rådgivning med postadresse i Holmens Kanal 20, 1060 København K. Og ergonomisk rådgivning med postadresse i Holmens Kanal 22, 1060 København K, der er en del af Beskæftigelsesministeriets lokationer.
Leverandøren får, fra de anviste lokaler, retten og forpligtigelsen til at udføre fysiurgisk massage til ordregivers ansatte.
Leverandøren skal ligeledes servicere kunden med ergonomisk rådgivning efter bestilling (rekvisitionssalg).
På nuværende tidspunkt arbejder der ca. 400 medarbejdere i de 2 ministerier, hvor alle medarbejdere har mulighed for at benytte massage-ordning og ergonomisk rådgivning.
Tilbudsgiveren skal levere:
1) Massageordning – fysiurgisk massage til medarbejderne i tidsrummet mandag til fredag kl. 09.00 til 14.00.
2) Ergonomisk rådgivning - ergonomisk rådgivning til medarbejderne der foregår ved medarbejderens arbejdsplads herunder måling til skærmbriller. Det forventede omfang er 2 dage halvårligt for hhv. Beskæftigelsesministeriets departement og Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement.
På tidspunktet for nærværende materiales udsendelse, fylder COVID-19 fortsat meget i det danske samfund, og i særdeleshed for ordregiver. Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt at vide, hvilke krav sundhedsmyndighederne stiller til ordregivers massageordning og ergonomisk rådgivning.
Det betyder dog, at en tilbudsgiver skal være indstillet på at følge de anbefalinger, som sundhedsmyndighederne kommer med, så der kan være behov for lidt mere fleksibilitet.
Der vil være mulighed for forlængelse af aftalen i 2 x 1 år på uændrede vilkår.
Den udbudte kontrakt er ikke opdelt i delkontrakter, jf. udbudslovens § 49, stk. 2, da kontakten og dens forventede værdi på 2,8 mio. DKK, gør, at den i forvejen er egnet til at blive løst af små og mellemstore virksomheder på det pågældende marked.
Der ydes intet vederlag, honorar eller lignende for deltagelse i udbuddet.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgivers udfyldelse af ESPD. Tilbudsgiver angiver i ESPD del. IV ”Udvælgelseskriterier”, ved de enkelte kriterier, hvorledes tilbudsgiver opfylder minimumskravene til opfyldelse af kriterierne.
Den vindende tilbudsgiver skal fremlægge dokumentation herfor i form af en serviceattest fra Erhvervsstyrelsen. Serviceattesten må ikke være mere end 6 måneder gammel, beregnet fra tilbudsfristen. Ordregiver vil anmode om dokumentation fra den tilbudsgiver, der står til at vinde udbuddet. Først når ordregiver har modtaget korrekt dokumentation, vil ordregiver træffe tildelingsbeslutning.
Tilbudsgivers udfyldelse af ESPD. Tilbudsgiver angiver i ESPD del. IV ”Udvælgelseskriterier”, ved de enkelte kriterier, hvorledes tilbudsgiver opfylder minimumskravene til opfyldelse af kriterierne.
1) Tilbudsgivers gennemsnitlige bruttofortjeneste i de 3 seneste afsluttede regnskabsår, skal udgøre minimum 500 000 DKK (ekskl. moms).
2) Tilbudsgiver skal have en positiv egenkapital i de 3 seneste afsluttede regnskabsår.
3) Tilbudsgiver skal ved aftalestart have forsikringsmæssig dækning af sit produkt- og erhvervsansvar i et af Finanstilsynet anerkendt forsikringsselskab. Forsikringssummen er fastsat til minimum 10 mio. DKK pr. forsikrings år og dækker kun den direkte forvoldte skade. Ansvarsforsikring skal omfatte behandleransvar i tilfælde af fejlbehandling.
Tilbudsgiver skal dokumentere sin økonomiske og finansielle formåen ved fremlæggelse af:
1) En erklæring om bruttofortjeneste og egenkapital eller alternativt erklæring fra tilbudsgivers pengeinstitut som dokumentation for de seneste 3 afsluttede regnskabsår.
2) Tilbudsgiver skal endvidere på anmodning fremsende dokumentation for forhåndstilsagn om, at tilbudsgiver på tidspunktet for kontraktindgåelse har tegnet en produkt- og erhvervsansvarsforsikring, jf. punkt 5.3.2.
Tilbudsgivers udfyldelse af ESPD. Tilbudsgiver angiver i ESPD del. IV ”Udvælgelseskriterier”, ved de enkelte kriterier, hvorledes tilbudsgiver opfylder minimumskravene til opfyldelse af kriterierne.
Tilbudsgiver skal opfylde følgende minimumskrav for at være teknisk og fagligt egnet til at opfylde kontrakten:
Tilbudsgiver skal have præsteret minimum en levering af massageordning og ergonomisk rådgivning (lig med kontraktens genstand) til firmaer/organisationer hvor flere end 300 ansatte medarbejdere er del af ordningen (dog uden at samtlige medarbejdere nødvendigvis anvender ordningen) der er udført inden for de seneste 2 år.
Massagen gives af en eksamineret fysiurgisk massør eller uddannet fysioterapeut og have arbejdet med massage i minimum 2 år.
Den ergonomiske rådgiver skal være uddannet fysioterapeut eller ergoterapeut og have arbejdet med ergonomisk rådgivning i minimum 2 år.
Tilbudsgiver kan blive bedt om at dokumentere sin tekniske og faglige formåen ved fremlæggelse af:
En liste over minimum en levering af massageordninger til firmaer/organisationer med over 300 ansatte medarbejdere (dog uden at samtlige medarbejdere nødvendigvis anvender ordningen), der er udført inden for de seneste 2 år, med angivelse af kontraktstart, beløb, tidspunkter og den offentlige eller private modtager (inklusiv kontaktoplysninger).
CV samt certificerede uddannelsesbevis til dokumentation for massører (maks. 2 A4-sider pr. person). Der skal afleveres mindst 2 CV´er og max. 3 CV’er.
CV samt certificerede uddannelsesbevis til dokumentation for ergonomisk rådgivning (maks. 2 A4-sider pr. person). Der skal afleveres mindst 1 CV og max. 2 CV’er.
Tilbudsgiver er forpligtet til at overholde ordregivers arbejdsklausul i forbindelse med opfyldelse af kontrakten.
Del IV: Procedure
Tilbudsgiverne har ikke adgang til at overvære åbningen af tilbud.
Del VI: Supplerende oplysninger
Ud over de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens § § 135 og 136 finder følgende frivillige udelukkelsesgrunde anvendelse i forbindelse med dette udbud: udbudslovens § § 137, stk. 1, nr. 1 om overtrædelser på det miljø-, sociale eller arbejdsretlige område, nr. 2 om konkurs mv., nr. 3 om alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om ansøgerens eller tilbudsgiverens integritet, nr. 4 om konkurrenceforvridende aftaler, nr. 5 om tidligere misligholdelse af en offentlig kontrakt og nr. 6 om forsøg på at påvirke ordregiverens beslutningsproces. Der henvises til udbudslovens bestemmelser for den endelige og fuldstændige ordlyd af de nævnte bestemmelser.
Tilbudsgiver skal udfylde og aflevere ESPD’et som et foreløbigt bevis for udbudslovens § 148, stk. 1, nr. 1-3 nævnte forhold.
Inden beslutning om tildeling af kontrakten skal dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD'et fremlægges, jf. udbudslovens § § 151 og 152.
En tilbudsgiver, der er omfattet af en udelukkelsesgrund er udelukket fra at deltage i udbuddet, medmindre tilbudsgiver har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138. Ordregiver kan alene udelukke en tilbudsgiver, hvis ordregiver har meddelt tilbudsgiver, at den pågældende er omfattet af en udelukkelsesgrund, og hvis denne ikke inden for en passende frist har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for dennes pålidelighed (self-cleaning). I forhold til hvad der tilstrækkelig dokumentation, henvises til udbudslovens § 138, stk. 3.
Som dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af en af udelukkelsesgrundene i § 135, stk. 1 og 3 samt § 137, stk. 1, nr. 2, skal følgende fremlægges, jf. udbudslovens § 153:
— Et uddrag fra et relevant register eller tilsvarende dokument, der viser at tilbudsgiver ikke er omfattet af § 135, stk. 1, og et certifikat, der beviser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af § 135, stk. 3 og § 137, stk. 1, nr. 2.
— Udsteder det pågældende land ikke disse former for dokumentation eller dækker disse ikke alle tilfældene i § 135, stk. 1 eller 3 og § 137, stk. 1, nr. 2, kan de erstattes af en erklæring under ed eller en erklæring på tro og love, der er afgivet for en kompetent retslig myndighed mv., hvis edsaflæggelse ikke anvendes i det pågældende land.
For danske tilbudsgivere kan beviset bestå i en serviceattest. Hvis tilbudsgiver, en eller flere af deltagerne i sammenslutningen eller andre enheder er fra et andet EU/EØS-land, skal denne som udgangspunkt fremlægge de former for dokumentation, som fremgår af e-Certis.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: https://klfu.naevneneshus.dk/
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbuds-givere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4.
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på
https://naevneneshus.dk/start-din-klage/klagenaevnet-for-udbud/vejledning/
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk