23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
09.09.2024
Udbudstype
Andre

Bestilling af materiale

https://www.byggeweb.dk

Udbyder

Aarhus Kommune, Aarhus Ejendomme, Teknik og Miljø

EU-udbud vedr. specialinventar og -udstyr til tandplejen Trælasten


Aarhus Kommune, Aarhus Ejendomme, Teknik og Miljø

539314-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Medicinsk udstyr – EU-udbud vedr. specialinventar og -udstyr til tandplejen Trælasten
OJ S 175/2024 09/09/2024
Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Varer
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn Aarhus Kommune, Aarhus Ejendomme, Teknik og Miljø
E-mail cath@ramboll.dk
Køberens retlige status : Lokal myndighed
Den ordregivende myndigheds aktivitet : Boliger og offentlige faciliteter
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel EU-udbud vedr. specialinventar og -udstyr til tandplejen Trælasten
Beskrivelse Nærværende udbud vedrører indkøb af specialinventar og -udstyr til Tandplejen Trælasten på Daugbjergvej i Aarhus. Udbudsprocessen er todelt, således at der først er gennemført en høringsfase, hvor interesserede leverandører blev inviteret til at kommentere de tekniske specifikationer efterfulgt af tilbudsfasen, hvor de interesserede leverandører afgiver deres tilbud.
Identifikator for proceduren aca18ac0-5421-4449-9790-70a2714a173d
Tidligere bekendtgørelse : 330914-2024
Udbudsprocedure Offentligt udbud
Proceduren er en hasteprocedure nej
2.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål Varer
Primær klassifikation   ( cpv ): 33100000   Medicinsk udstyr
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 33192410   Tandlægestole, 33111500   Dentalrøntgenudstyr, 39000000   Inventar (inkl. kontorinventar), boligudstyr, husholdningsapparater (ekskl. belysning) og rengøringsmidler
2.1.2.
Udførelsessted
Postadresse Daugbjergvej    
By Aarhus
Postnummer 8000
Landsdel (NUTS) Østjylland   ( DK042 )
Land Danmark
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 8 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger I medfør af udbudslovens § 134 a skal Bygherre udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikke-samarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Bygherre vil påse udelukkelsesgrundens fravær forud for tildelingsbeslutningen. Bygherre skal desuden gøre opmærksom på, at der i medfør af artikel 5k i Rådets forordning (EU) nr. 2022/576 af 8. april 2022 om ændring af forordning (EU) nr. 833/2014 om restriktive foranstaltninger på baggrund af Ruslands handlinger, der destabiliserer situationen i Ukraine (herefter "Forordningen") gælder et forbud mod at tildele kontrakter til russiske selskaber og russisk kontrollerede selskaber mv. Forbuddet omfatter også tildeling af kontrakter til tilbudsgivere, som anvender støttende enheder eller underrådgivere, der er omfattet af Forordningens artikel 5 k, hvis værdien af en sådan støttende enheds eller underrådgivers leverancer tegner sig for mere end 10 % af kontraktens værdi. Bygherre kan derfor på et hvilket som helst tidspunkt i udbudsprocessen kræve, at ansøgere og tilbudsgivere dokumenterer, at de ikke befinder sig i en situation omfattet af Forordningens artikel 5k. I den forbindelse kan Bygherre anmode ansøgere eller tilbudsgivere om at underskrive den til udbudsmaterialet vedlagte tro- og loverklæring vedrørende fraværet af denne tilknytning.
Retsgrundlag
Direktiv 2014/24/EU
2.1.6.
Udelukkelsesgrunde
Kilder til grundlag for udelukkelse Bekendtgørelse
Aktiver, der administreres af en kurator Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgivers aktiver administreres af en kurator eller af retten. Som bevis for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal ansøgeren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Overtrædelse af forpligtelse relateret til betaling af skatter Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren er etableret. Som bevis for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiver fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgiver, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Overtrædelse af forpligtelse relateret til betaling af sociale bidrag Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor tilbudsgiver er etableret. Som bevis for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiver fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel Udelukkelsesgrunden omfatter overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1). Som bevis for, at tilbudsgiver eller visse personer, der er tilknyttet tilbudsgiver, jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiver fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgiver, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Deltagelse i en kriminel organisation Udelukkelsesgrunden omfatter handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42. Som bevis for, at tilbudsgiver eller visse personer, der er tilknyttet ansøgeren, jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiver fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Direkte eller indirekte involvering i forberedelsen af denne udbudsprocedure Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor der er opstået en konkurrencefordrejning som omhandlet i udbudslovens § 39 som følge af den forudgående inddragelse af de økonomiske aktører i forberedelsen af udbudsproceduren i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes med mindre indgribende foranstaltninger.
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiver befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal ansøgeren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske ansøgere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Erhvervsvirksomheden er indstillet Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgivers erhvervsvirksomhed er blevet indstillet. Som bevis for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiveren i det pågældende udbud har givet groft urigtige oplysninger, har tilbageholdt oplysninger eller ikke er i stand til at fremsende supplerende dokumenter vedrørende udelukkelsesgrundene i udbudslovens § 135, stk. 1 eller 3, og, hvis det er relevant, i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2 eller 6, de fastsatte minimumskrav til egnethed i udbudslovens §§ 140-144 eller udvælgelsen i udbudslovens § 145.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme Udelukkelsesgrunden omfatter hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15). Som bevis for, at tilbudsgiveren eller visse personer, der er tilknyttet tilbudsgiveren, jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiver ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Insolvens Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiveren er under insolvens- eller likvidationsbehandling. Som bevis for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske ansøgere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Konkurs Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiveren er erklæret konkurs. Som bevis for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske ansøgere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Korruption Udelukkelsesgrunden omfatter bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i tilbudsgiverens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Som bevis for, at tilbudsgiveren eller visse personer, der er tilknyttet tilbudsgiveren , jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Svig Udelukkelsesgrunden omfatter svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser. Som bevis for, at tilbudsgiveren eller visse personer, der er tilknyttet tilbudsgiveren, jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet Udelukkelsesgrunden omfatter terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21). Som bevis for, at tilbudsgiveren eller visse personer, der er tilknyttet tilbudsgiveren , jf. udbudslovens § 135, stk. 2, ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et uddrag fra det relevante register eller tilsvarende dokument udstedt af en kompetent retslig eller administrativ myndighed, der viser, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Tvangsakkord uden for konkurs Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiveren er under tvangsakkord. Som bevis for, at tilbudsgiveren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund skal tilbudsgiveren fremlægge et certifikat udstedt af den kompetente myndighed i det pågældende land som bevis for, at ansøgeren ikke er omfattet af den ovennævnte udelukkelsesgrund. For så vidt angår danske tilbudsgivere, kan beviset bestå i en serviceattest, udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udsteder det pågældende land ikke det ovennævnte certifikat, eller dækker dette ikke nærværende udelukkelsesgrund, kan det erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love i overensstemmelse med udbudslovens § 153, stk. 2. Dokumentationen må maksimalt være seks måneder gammel regnet fra den endelige tilbudsfrist.
Alvorlig professionel forseelse Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor tilbudsgiveren i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv har begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om tilbudsgivers integritet
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren Udelukkelsesgrunden omfatter tilfælde, hvor der er opstået en interessekonflikt, jf. udbudslovens § 24, nr. 18, i forhold til det pågældende udbud, som ikke kan afhjælpes effektivt med mindre indgribende foranstaltninger
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt LOT-0001
Titel : EU-udbud vedr. specialinventar og -udstyr til Tandplejen Trælasten
Beskrivelse : Nærværende udbud vedrører indkøb af specialinventar og -udstyr til tandplejen Trælasten på Daugbjergvej i Aarhus. Dette indkøb indebærer blandt andet levering og montering af specialinventar til klinkrum, opvågning, sterilisation, dental teknik, gips, 3D print og 2D/3D scan.Herudover også en levering, montering og idriftsættelse af en række specialudstyr såsomklinikstole (units), lattergas og ilt-apparatur, aftryksscanner, udstyr til 3D print, sugeanlæg, autoklaver og dentalopvaskere. Bygherre forbeholder sig ret til løbende at ændre på udbuddets mængder og specifikationer. Bygningen der i fremtiden skal huse Tandplejen Trælasten, vil blive opført af en Totalentreprenør. Dette inklusiv de indvendige forudgående arbejder såsom VVS, Ventilation, EL, BMS, Tømrer, maler mv. Således har den kommende leverandør af specialudstyr og -inventar en række grænseflader og koordineringer op imod denne Totalentreprenør, der ligeledes har en række forudgående og forberedende arbejder til leverandøren af specialudstyr og -inventar. Det udbudte arbejde er mere detaljeret beskrevet i udbudsmaterialet, jf. afsnit 2.3.
5.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål : Varer
Primær klassifikation   ( cpv ): 33100000   Medicinsk udstyr
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 33192410   Tandlægestole, 33111500   Dentalrøntgenudstyr, 39000000   Inventar (inkl. kontorinventar), boligudstyr, husholdningsapparater (ekskl. belysning) og rengøringsmidler
5.1.2.
Udførelsessted
Postadresse : Daugbjergvej    
By : Aarhus
Postnummer : 8000
Landsdel (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato 02/12/2024
Varigheds slutdato 26/05/2026
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 8 000 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA) ja
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
Oplysninger om tidligere bekendtgørelser :
ID for den foregående bekendtgørelse : 330914-2024
ID for delen i den foregående bekendtgørelse : Høring
Yderligere oplysninger : Kontrakten indeholder sociale klausuler og arbejdsklausuler, herunder bilag: ITAD_K00_C08.03_N007 - Samfundsansvar (CSR-kontraktbilag)
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kilder til udvælgelseskriterier Bekendtgørelse
Kriterium Specifik årlig omsætning
Beskrivelse Med ”de seneste afsluttede regnskabsår” forstås de seneste regnskabsår, for hvilket der foreligger et godkendt årsregnskab. I ESPD’et bør Tilbudsgiver derfor give oplysninger om følgende: Tilbudsgivers årsomsætning i DKK

Kriterium Andre økonomiske eller finansielle krav
Beskrivelse Med ”de seneste afsluttede regnskabsår” forstås de seneste regnskabsår, for hvilket der foreligger et godkendt årsregnskab. I ESPD’et bør Tilbudsgiver derfor give oplysninger om følgende: Tilbudsgivers egenkapital i DKK.

Kriterium Referencer på specificerede leverancer
Beskrivelse Ansøger skal inden for de seneste 3 år have udført mindst 1 opgave af tilsvarende kompleksitet og/eller omfang. Ved tilsvarende kompleksitet og/eller omfang, forstås en opgave hvor der er leveret både specialinventar og -udstyr. Det accepteres at der leveres én reference vedr. specialinventar, samt én reference for specialudstyr, hvorfor det ikke er et krav at specialinventar og -udstyr fremgår af samme reference. Med ”udført” forstås, at opgaven enten er igangværende eller afsluttet inden for de seneste tre (3) år forud for tilbudsfristen. Tilbudsgiver, inklusive dennes eventuelle støttende enheder, må maksimalt vedlægge tre (3) referencer. Hvis Tilbudsgiver vedlægger flere referencer end det tilladte antal, vil Ordregiver vurdere tilbuddet på baggrund af de tre (3) først anførte referencer, og se bort fra eventuelle referencer, som måtte være anført derefter. I ESPD’et bør Tilbudsgiver derfor give oplysninger om følgende: o En beskrivelse af opgaven, herunder ansøgers rolle. o Kontraktsum. o Dato for start på opgaven. o Dato for afslutning af opgaven. o Angivelse af kunde, inkl. kontaktperson og dennes telefonnummer. Det er tilladt at vedlægge en selvstændig referenceliste til tilbuddet og blot henvise til den vedlagte referenceliste i ESPD’et. Såfremt der vedlægges en særskilt referenceliste, må hver enkelt referencebeskrivelse maksimalt fylde to (2) A4-sider, inklusive eventuelle illustrationer. Bygherre vil se bort fra eventuelle yderligere oplysninger.
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Til brug for evalueringen af tilbuddet i forhold til underkriteriet ”Pris” skal Tilbudsgiver udfylde den TBL (Tilbudsliste), der indgår i udbudsmaterialet, jf. afsnit 2.3. Underkriteriet ”Pris” vil blive vurderet med udgangspunkt i de priser, som er angivet i tilbudslisten. Posten ” Tilbudssum, overført fra 'Sammenstilling'” vil danne grundlag for tilbudsevalueringen. Alle udgifter til dækning af de i udbudsmaterialet og tilbudsgrundlaget nævnte arbejder, ydelser, leverancer, tiltag, foranstaltninger skal værre indeholdt i den samlede tilbudssum, medmindre det udtrykkeligt er nævnt, at det ikke er indeholdt. Det samme gælder for alle bi-ydelser, arbejder, leverancer, tiltag og foranstaltninger, som er nødvendige for opgavens gennemførelse. Alle beløbsangivelser i tilbuddet skal være i danske kroner (DKK) ekskl. moms, men inklusive alle øvrige afgifter, gebyrer, tillæg og omkostninger mv. Eventuelle tilbudsposter, der enten er tomme eller er udfyldt med andet end tal, fx streger eller lignende, anses for tilbudt til 0,00 kr. Det er Tilbudsgivers eget ansvar at kontrollere, at sammentællingerne i tilbudslisten er korrekte. Bygherre er ikke ansvarlig for eventuelle regnefejl i de udleverede bilag.
Vægtning (pointantal, præcis) : 50

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Proces
Beskrivelse : Til brug for evalueringen af tilbuddet i forhold til underkriteriet ”Proces” skal Tilbudsgiver fremsende: •Oplæg til leverings- og monteringstidsplan som udarbejdes i henhold til hovedtidsplanen. Leverings- og monteringstidsplanen bør indeholde relevante milepæle for, hvornår specialinventar og -udstyr leveres samt monteres i byggeriet •Beskrivelse af tilbudsgivers proces for levering af relevante tegninger og øvrigt materiale til brug for totalentreprenørens projektering samt udførelse af byggeriet •I sammenhæng med de ovenstående dokumenter ønsker Bygherre at modtage en tydelig og velstruktureret procesbeskrivelse, hvori samarbejde med totalentreprenøren beskrives, såvel som Tilbudsgiverens tilstedeværelse og tilgængelighed i forbindelse med opførelsen af byggeriet samt den efterfølgende levering og montering af specialinventaret og -udstyret. Tilbudsgivers beskrivelse af processen må maksimalt fylde 4 A4-sider inkl. leverings- og monteringstidsplanen. Hvis beskrivelsen fylder mere end 4 A4-sider, vil Bygherre alene tage de første 4 A4-sider sider i betragtning ved evalueringen. Bygherre vægter følgende positivt: Ved evalueringen af underkriteriet lægger Bygherre vægt på: •At der leveres en tydelig og deltalieret procesbeskrivelse, •At der leveres en velstruktureret og overskuelige leverings- og monteringstidsplan, som tydeliggør, hvornår de enkelte leverancer finder sted, samt hvornår de monteres •At tilbudsgiver leverer en overbevisende beskrivelse af processen for levering af nødvendigt materiale til brug for totalentreprenøren, samt en god beskrivelse af samarbejdet med totalentreprenøren
Vægtning (pointantal, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Organisation
Beskrivelse : Til brug for evalueringen af tilbuddet i forhold til underkriteriet ”Organisation” skal Tilbudsgiver aflevere en beskrivelse af den organisation, der tilbydes til løsningen af opgaven, inkl. en bemandingsplan, samt CV’er for de enkelte nøglepersoner. Organisations-og bemandingsdia-grammet bør ligeledes angive tiltag i forhold til at sikre kontinuitet i tilfælde af forfald eller sygdom i den tilbudte organisation. De enkelte funktioner, teknisk såvel som administrativt personale, skal beskrives med kompetencer og ansvarsområder. Der skal vedlægges CV’er for følgende nøglepersoner: •Projektleder •Overmontør •Anden relevant nøgleperson Tilbudsgiver kan angive, at samme person (CV) dækker flere funktioner, og CV’et vil da blive bedømt på hver angivet funktion. CV’erne skal indeholde oplysninger om relevant erfaring (referencer fra tidligere projekter) og uddannelsesmæssige kvalifikationer. Ved angivelse af en projektreference skal nøglepersonens rolle på det aktuelle projekt beskrives. Organisationsbeskrivelsen, inkl. bemandingsplanen, må maksimalt udgøre 3 A4-sider. Hvis organisationsbeskrivelsen fylder mere end de angivne sider, vil Bygherre alene se på de 3 første sider af organisationsbeskrivelsen ved evalueringen. CV’er er eksklusiv i de 3 A4-sider. Hvert CV må maksimalt udgøre 2 A4-sider. Der må maksimalt afleveres 3 CV’er. Bygherre vægter følgende positivt: Ved evalueringen af underkriteriet lægger Bygherre vægt på nedenstående: •At Tilbudsgiver har udarbejdet en realistisk bemandingsplan iht. karakteren og omfanget af den udbudte opgave. •At Tilbudsgiver tilbyder en robust organisation med en klar og logisk opgave- og ansvarsfordeling samt sikkerhed for kontinuitet i aftaleperioden. •Gode arbejdsprocesser til opgavestyring og dokumentation. •At Tilbudsgiver af hensyn til varetagelse af opgaven har de nødvendige nøglepersoner tilknyttet, samt at Tilbudsgiver kan sandsynliggøre, at de nødvendige kvalifikationer altid vil være til stede.
Vægtning (pointantal, præcis) : 20
5.1.11.
Udbudsdokumenter
Frist for anmodning om yderligere oplysninger 18/09/2024   23:59:00 (UTC+2)
Adresse på udbudsdokumenterne : https://www.byggeweb.dk
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Indgivelsesadresse : https://www.byggeweb.dk
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Elektronisk katalog : Påkrævet
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Frist for modtagelse af tilbud : 08/10/2024   12:00:00 (UTC+2)
Vedståelsesfrist for tilbuddet 3   Måneder
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Åbningsdato : 08/10/2024   12:00:00 (UTC+2)
Yderligere oplysninger : Det er ikke muligt at overvære åbningen af tilbud.
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : ja
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om klagefrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende frister for indgivelse af klage: * Klage over ikke at være blevet prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, eller klagenævnslovens § 2, stk. 1, nr. 1, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen. I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: (1) 45 kalenderdage efter, at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. (2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen. (3) seks måneder efter, at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. klagenævnslovens § 2, stk. 2, eller udbudslovens § 171, stk. 4. (4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter, ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2. Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden, jf. klagenævnslovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstillperioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. klagenævnslovens § 12, stk. 1. Samtidig med indgivelse af en klage skal der betales et klagegebyr på 20.000 kr. til Klagenævnet for Udbud.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
TED eSender Publications Office of the European Union
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Aarhus Kommune, Aarhus Ejendomme, Teknik og Miljø
Registreringsnummer : 55 13 30 18
Postadresse : Bautavej 6    
By : Aarhus V
Postnummer : 8310
Landsdel (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
Enhed : Casper Thalund Hansen
E-mail : cath@ramboll.dk
Telefon : 51612356
Denne organisations roller
Køber
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus   Toldboden 2  
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landsdel (NUTS) : Østjylland   ( DK042 )
Land : Danmark
Telefon : +45 72405600
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landsdel (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Internetadresse : https://kfst.dk/
Denne organisations roller
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0000
Officielt navn : Publications Office of the European Union
Registreringsnummer : PUBL
By : Luxembourg
Postnummer : 2417
Landsdel (NUTS) : Luxembourg   ( LU000 )
Land : Luxembourg
Telefon : +352 29291
Internetadresse : https://op.europa.eu
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Bekendtgørelsens ID : 701b4fe2-ae68-4868-9aa8-7cc363d1b7cf   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Bekendtgørelsesundertype 16
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 06/09/2024   13:40:21 (UTC)
Bekendtgørelsens officielle sprog : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 539314-2024
EUT-S-nummer : 175/2024
Offentliggørelsesdato : 09/09/2024

Send til en kollega

0.064