23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
23.09.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Skive Kommune

Udbud af personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune


Skive Kommune

568733-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Andre kollektive, sociale og personlige tjenesteydelser – Udbud af personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune
OJ S 185/2024 23/09/2024
Udbudsbekendtgørelse – den lempelige ordning
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn Skive Kommune
E-mail kontakt@tohv.dk
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel Udbud af personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune
Beskrivelse Udbuddet omfatter personlig pleje og praktisk hjælp samt delegerede sundhedslovsydelser til borgere i Skive Kommune. Ordregiver har en række særskilte ordninger vedrørende madservice samt i nogen grad tøjvask, der også bevilliges efter servicelovens § 83, men som ikke er omfattet af dette udbud. Følgende gør sig gældende for nærværende udbud: • Målgruppen for de udbudte opgaver er borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp (Servicelovens § 83), og delegerede sundhedslovsydelser (Sundhedslovens § 138). • Ordregivers til enhver tid gældende kvalitetsstandarder med det i disse beskrevne serviceniveauer udgør rammen for Leverandørens opgaveløsning. • Formålet med indsatsen er at støtte og hjælpe borgeren, så borgeren forbedrer, genvinder og/eller bevarer sit fysiske eller psykiske funktionsniveau. • Ordregiver arbejder med udgangspunkt i at gøre borgeren selvhjulpen, og Ordregiver har en forventning om, at Leverandøren arbejder ud fra dette synspunkt. • Leverandøren skal overholde den til enhver tid gældende lovgivning, notatpligten samt ændringer i praksis. • Leverandøren arbejder ud fra en kontinuitet i opgaveløsningen, og så vidt muligt med helhedspleje og faste teams. Rammeaftale tildeles 2 leverandører og derudover vil Skive Kommune også levere ydelser, hvorfor borgers fritvalgskrav efter endt udbud håndteres af op til tre (3) aktører.
Identifikator for proceduren 653e2bce-6952-43f0-b73d-a4e0bb7ac7f7
Intern ID Udbud af personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune
Udbudsprocedure Offentligt udbud
Hovedpunkterne i proceduren Offentligt udbud med mulighed for forhandling. Alle tilbudsgivere, der opfylder minimumskrav til egnethed og som ikke er omfattet af udelukkelsesgrunde, kan afgive tilbud. Ordregiver forbeholder sig retten til at antage indledende tilbud.
2.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 98000000   Andre kollektive, sociale og personlige tjenesteydelser
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 79622000   Anvisning af hushjælpspersonale, 79624000   Anvisning af plejepersonale, 85141210   Hjemmesygepleje, 98500000   Private husholdninger med ansat medhjælp, 98514000   Husligt arbejde
2.1.2.
Udførelsessted
By Skive
Postnummer 7800
Landsdel (NUTS) Vestjylland   ( DK041 )
Land Danmark
Yderligere oplysninger Udførelsessted er i hele Skive Kommunes geografiske område inkl. øen Fur.
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger Ordregiver skal udelukke økonomiske aktører, som er omfattet af EU’s sanktioner i henhold til EU-forordning nr. 833/2014 med senere ændringer, artikel 5k. Tilbudsgiver opfordres til at søge eventuelle uklarheder og usikkerheder afklaret ved at stille spørgsmål til udbuddet. Alle spørgsmål skal stilles i udbudssystemet ETHICS ved at klikke på ”Send Spørgsmål” under fanen ”Kommunikation”. Herefter udfyldes dialogboksen med henvisning og spørgsmålet. Ved at klikke på ”Send” fremsendes spørgsmålet til Ordregiver. Ordregiver besvarer spørgsmål ved at uploade et spørgsmål/svar-dokument. Spørgsmål modtaget inden spørgefristen blive besvaret af Ordregiver, hvorimod spørgsmål modtaget efter spørgefristens udløb, alene vil blive besvaret, hvis spørgsmålets karakter ikke gør det uforholdsmæssigt byrdefuldt for Ordregiver at besvare spørgsmålet inden svarfristen. Spørgsmål modtaget senere end seks (6) hele dage, inden tilbudsfristen, vil som udgangspunkt ikke blive besvaret. Tekniske spørgsmål omkring brugen af udbudssystemet ETHICS skal stilles til supporten: 70 22 70 07 eller ved at klikke på ikonet ”Kundeservice”. Dokumentation for oplysninger om egnethed og tro- og love Tilbudsgiver, Andre Enheder og Sammenslutninger, skal på Ordregivers opfordring fremlægge dokumentation for de oplysninger, som er afgivet i Rammeaftalebilag C – Tro- og loveerklæring i forbindelse med tilbuddet. Hvis Tilbudsgiver, Sammenslutningens deltagere eller Andre Enheder er fra Danmark, fremlægges dokumentationen i form af en serviceattest fra Erhvervsstyrelsen. Serviceattesten skal indeholde oplysninger fra: • Skifteretten v. Domstolsstyrelsen • SKAT • ATP • Politiet (Kriminalregistret) - Bemærk, at der skal udfyldes og underskrives en ”samtykkeerklæring”, der skal uploades i forbindelse med bestillingen af serviceattesten. Serviceattesten bestilles på følgende hjemmeside: https://indberet.virk.dk/myndigheder/stat/ERST/Anmod_om_serviceattest Serviceattesten må maksimalt være seks (6) måneder gammel regnet fra den frist for fremsendelse af Serviceattesten, som fastsættes af Ordregiver i anmodningen om serviceattest Til orientering er behandlingstiden hos Erhvervsstyrelsen ca. to (2) uger fra bestilling af serviceattesten er modtaget. Hvis Tilbudsgiver, en eller flere af deltagerne i Sammenslutningen eller Andre Enheder ikke er fra Danmark, skal denne som udgangspunkt fremlægge de former for dokumentation, som fremgår af e-Certis. e-Certis er et online informationssystem, som skal benyttes til at finde frem til den rette dokumentation, der skal anvendes af EU-medlemslandene i forbindelse med udbud. Såfremt disses lande ikke udsteder de relevante certifikater eller dokumenter, eller dækker disse ikke alle de relevante tilfælde, kan de erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love.
Retsgrundlag
Direktiv 2014/24/EU
2.1.5.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse
Det højeste antal delkontrakter, for hvilket en tilbudsgiver kan indgive tilbud 1
Betingelser for kontraktens udførelse
Det højeste antal delkontrakter, for hvilket der kan tildeles kontrakter til én tilbudsgiver 1
2.1.6.
Udelukkelsesgrunde
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Konkurs Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Korruption Beskrivelse (dansk): Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i ansøgerens eller tilbudsgiverens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret.
Tvangsakkord uden for konkurs Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Deltagelse i en kriminel organisation Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42)
Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning Tilbudsgiver har indgået en aftale med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rå- dets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15) eller 21.
Svig Beskrivelse (dansk): Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel, som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1).
Insolvens Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Aktiver, der administreres af en kurator Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
Rent nationale udelukkelsesgrunde Tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld på 100.000 kr. eller derover til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor tilbudsgiveren er etableret. Tilbudsgiveren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikkesamarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren Tilbudsgiver er omfattet af en interessekonflikt, jf. Udbudslovens § 24, nr. 18, i forhold til det pågældende udbud som ikke kan afhjælpes effektivt med mindre indgribende foranstaltninger
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet : Tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21)
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt LOT-0001
Titel : Personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune
Beskrivelse : Udbuddet omfatter personlig pleje og praktisk hjælp samt delegerede sundhedslovsydelser til borgere i Skive Kommune. Ordregiver har en række særskilte ordninger vedrørende madservice samt i nogen grad tøjvask, der også bevilliges efter servicelovens § 83, men som ikke er omfattet af dette udbud. Følgende gør sig gældende for nærværende udbud: • Målgruppen for de udbudte opgaver er borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp (Servicelovens § 83), og delegerede sundhedslovsydelser (Sundhedslovens § 138). • Ordregivers til enhver tid gældende kvalitetsstandarder med det i disse beskrevne serviceniveauer udgør rammen for Leverandørens opgaveløsning. • Formålet med indsatsen er at støtte og hjælpe borgeren, så borgeren forbedrer, genvinder og/eller bevarer sit fysiske eller psykiske funktionsniveau. • Ordregiver arbejder med udgangspunkt i at gøre borgeren selvhjulpen, og Ordregiver har en forventning om, at Leverandøren arbejder ud fra dette synspunkt. • Leverandøren skal overholde den til enhver tid gældende lovgivning, notatpligten samt ændringer i praksis. • Leverandøren arbejder ud fra en kontinuitet i opgaveløsningen, og så vidt muligt med helhedspleje og faste teams. Rammeaftale tildeles 2 leverandører og derudover vil Skive Kommune også levere ydelser, hvorfor borgers fritvalgskrav efter endt udbud håndteres af op til tre (3) aktører.
Intern ID : Personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune1
5.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål : Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 98000000   Andre kollektive, sociale og personlige tjenesteydelser
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 79622000   Anvisning af hushjælpspersonale, 79624000   Anvisning af plejepersonale, 85141210   Hjemmesygepleje, 98500000   Private husholdninger med ansat medhjælp, 98514000   Husligt arbejde
Mængde 240 000   arbejdstimer
Valgmuligheder :
Beskrivelse af optioner : Ordregiver udbyder to (2) optioner, hvor Tilbudsgiver ved Ordregivers aktivering af optionerne, kan fakturere en anden timepris. Begge optioner kan aktiveres med et varsel på minimum tre (3) måneder i det omfang, at Ordregiver beslutter at udvide omfanget af indsatser, som de private leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp samt delegerede sundhedslovsydelser, skal have mulighed for at levere. Option 1: Mestringsforløb efter Servicelovens § 83a • Som option kan Tilbudsgiver få mulighed for at levere mestringsforløb efter Servicelovens § 83a. Mestringsforløb vil være korterevarende forløb for borgere, der visiteres hertil. Ordregiver kan til enhver tid i Rammeaftalens løbetid beslutte at visitere borgere til mestringsforløb efter § 83a til Tilbudsgiver. Mestringsforløb kræver faglige kompetencer i form af ergo- eller fysioterapeuter. Option 2: Udvidelse af de delegerede sundhedslovsydelser • Som option kan Tilbudsgiver få mulighed for at levere en udvidet del af de delegerede sundhedslovsydelser. Ordregiver vil alene aktivere optionen i det tilfælde, at omfanget af de delegerede Sundhedslovsydelser udvides i væsentligt omfang. Med væsentligt menes, at ydelserne udvides med minimum 10 % i mængden af delegerede opgaver. I tilfælde af en væsentlig udvidelse, aktiveres optionen, og Tilbudsgiver berettiges til at aktivere timeprisen for optionen, idet udvidelsen betyder, at Indsatserne kræver en væsentlig anden kompetencefordeling af personale, hvormed indsatserne som minimum skal udføres af Social- og Sundhedsassistenter. Det vil alene være de tilføjede sundhedslovsydelser, der kan afregnes til den af Tilbudsgiver tilbudte timepris.
5.1.2.
Udførelsessted
By : Skive
Postnummer : 7800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Yderligere oplysninger : Udførelsessted er i hele Skive Kommunes geografiske område inkl. øen Fur.
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato 01/02/2025
Varigheds slutdato 30/04/2031
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
Yderligere oplysninger : Den årlige totale volumen på rammeaftalen er estimeret til ca. 1.700 borgere pr. måned, med en samlet anslået volumen over Rammeaftalens løbetid på seks (6) år på ca. 15.800 årsborgere. Den maksimale volumen på Rammeaftalen forventes at være på plus 30 %, hvilket svarer til 20.500 årsborgere over rammeaftalens løbetid. Dette skyldes en forventning om en demografisk udvikling, hvor der kommer flere ældre og plejekrævende borgere til kommunen.
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium
Type Økonomisk og finansiel formåen
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Egnethed til at udøve det pågældende erhverv
Navn Referencer
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Teknisk og faglig formåen
Navn Referencer
Beskrivelse Tilbudsgiver bedes angive i minimum én (1) og maksimalt fem (5) referencer, som Tilbudsgiver finder mest sammenlignelig med nærværende udbud. Referencerne skal omhandle sammenlignelige ydelser, udført i løbet af de sidste tre (3) år regnet fra fristen for indledende tilbud. Med sammenlignelige menes der, at ydelserne indeholder såvel personlig pleje som praktisk hjælp for en offentlig myndighed. For referencer med startdato, der er ældre, men hvor der er afsluttet ydelser (delopgaver) indenfor de seneste tre (3) år, vil Ordregiver alene tage de ydelser (delopgaver), som Tilbudsgiver har løst inden for de seneste tre (3) år regnet fra fristen for indledende tilbud i betragtning. Det er Tilbudsgivers ansvar at udspecificere indholdet af referencerne, så det tydeligt fremgår, hvilke ydelser (delopgaver) det drejer sig om. Tilbudsgiver skal opfylde følgende mindstekrav til teknisk og faglig formåen: • Minimum én (1) af referencerne skal dokumentere erfaring med levering af både personlig pleje og praktisk hjælp efter Servicelovens § 83 til offentlige myndigheder. Det er ikke tilstrækkeligt, at der alene i referencen dokumenteres erfaring med enten personlig pleje eller praktisk hjælp. • Minimum én af referencerne skal dokumentere levering af delegerede sundhedslovsydelser efter Sundhedslovens § 138 til offentlige myndigheder. • Minimum én af referencerne skal være leveret til en offentlig myndighed
Anvendelse af dette kriterium Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Priskriteriet er angivet med et spænd for vægtningen på 30 % - 50 %. Ved antagelse af indledende tilbud, vægtes prisen med 50 %.
Vægtning (procentdel, præcis) : 50

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Kvalitet
Beskrivelse : Bestående af fire delkriterier med indbyrdes vægtning. De fire delkriterier er: - Delkriterie 1: Hverdagsrehabilitering - Delkriterie 2: Mestringsforløb – § 83a indsatser - Delkriterie 3: Organisation, kompetencer og samarbejde - Delkriterie 4: Beredskab Kvalitetskriteriet er angivet med et spænd for vægtningen på 50 % - 70 %. Ved antagelse af indledende tilbud, vægtes prisen med 50 %.
Vægtning (procentdel, præcis) : 50
5.1.11.
Udbudsdokumenter
Sprog, som udbudsdokumenterne er officielt tilgængelige på dansk
Frist for anmodning om yderligere oplysninger 15/10/2024   21:55:00 (UTC)
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Tilbudsgivere kan indgive mere end ét tilbud Ikke tilladt
Beskrivelse af den finansielle garanti : Til sikkerhed for Leverandørens opfyldelse af Aftalen, er Leverandøren forpligtet til at stille en bankgaranti gennem et anerkendt pengeinstitut/kautionsforsikringsselskab. Garantien skal ved Aftalens Ikrafttræden være på DKK 150.000. Garantien skal stilles som en anfordringsgaranti og skal fungere som sikkerhed for direkte tab, samt for Ordregivers interne omkostninger til opretholdelse af leverancesikkerhed i forbindelse med eksempelvis Leverandørens konkurs. Det skal fremgå af garantien, at den indestår indtil tre (3) måneder efter Aftalens ophør, med mindre Ordregiver forinden har rejst krav i henhold til garantien. Leverandøren skal sikre, at garantien efter tre (3) måneder fra Idriftsættelse bliver reguleret i forhold til det antal borgere, som Leverandøren leverer Indsatser til, baseret på et gennemsnit pr. måned. Herefter skal Leverandøren regulere garantien hver 6. måned, baseret på et gennemsnit af antallet af borgere, som Leverandøren leverer Indsatser til, pr. måned. Reguleringen af garantien vil følge nedenstående intervaller: Antal borgere i gennemsnit pr. måned og Garanti i kr. 1 – 20 150.000 21 – 40 200.000 41 – 60 350.000 61 – 80 525.000 81 – 100 700.000 101 – 120 900.000 121 – 150 1.100.000 Over 150 1.300.000 Har Ordregiver ikke indenfor 10 Hverdage fra de i ovenfor angivne frister, modtaget dokumentation på, at garantien er blevet oprettet eller efterreguleret, vil Leverandøren modtage en advarsel, og skal indenfor fem (5) Hverdage sikre, at garantien opnås og dokumenteres overfor Ordregiver. En manglende overholdelse af ovenstående vil blive betragtet som væsentlig misligholdelse af Aftalen.
Frist for modtagelse af tilbud : 22/10/2024   10:00:00 (UTC)
Vedståelsesfrist for tilbuddet 6   Måneder
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Åbningsdato : 22/10/2024   10:00:00 (UTC)
Sted : Der vil ikke være adgang til åbning af tilbud.
Yderligere oplysninger : Estimeret, maksimal værdi er forventet 300.000 timer over aftaleperioden, idet ordregiver har en forventning om, at der kommer flere ældre til kommuen
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Vilkår relateret til kontraktens udførelse Rammeaftalen indeholder sociale klausuler og arbejdsklausul.
Der kræves en fortrolighedsaftale ja
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : ja
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om klagefrister : I henhold til § 7 i lovbekendtgørelse nr. 593 af 2. juni 2016 om Klagenævnet for Udbud (i det følgende benævnt Lov om Klagenævnet for Udbud), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over udbud eller beslutninger omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen. 2) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort; 3) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen; 4) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. § 2, stk. 2, eller udbudslovens § 171, stk.4; 5) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2, 2. pkt. En klage over, at ordregiveren i strid med Udbudsdirektivet eller forsyningsvirksomhedsdirektivet har indgået en kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren i henhold til Lov om Klagenævnet for Udbud § 4 har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende. I henhold til Lov om Klagenævnet for Udbud § 6, stk. 4 skal klageren senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden, jf. lovens § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.naevneneshus. dk.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Rammeaftale uden fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 1
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
Elektronisk auktion nej
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren Skive Kommune
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse Skive Kommune
Organisation, der behandler tilbud Skive Kommune
TED eSender Mercell Holding ASA
5.1.
Delkontrakt LOT-0002
Titel : Personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune
Beskrivelse : Udbuddet omfatter personlig pleje og praktisk hjælp samt delegerede sundhedslovsydelser til borgere i Skive Kommune. Ordregiver har en række særskilte ordninger vedrørende madservice samt i nogen grad tøjvask, der også bevilliges efter servicelovens § 83, men som ikke er omfattet af dette udbud. Følgende gør sig gældende for nærværende udbud: • Målgruppen for de udbudte opgaver er borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktisk hjælp (Servicelovens § 83), og delegerede sundhedslovsydelser (Sundhedslovens § 138). • Ordregivers til enhver tid gældende kvalitetsstandarder med det i disse beskrevne serviceniveauer udgør rammen for Leverandørens opgaveløsning. • Formålet med indsatsen er at støtte og hjælpe borgeren, så borgeren forbedrer, genvinder og/eller bevarer sit fysiske eller psykiske funktionsniveau. • Ordregiver arbejder med udgangspunkt i at gøre borgeren selvhjulpen, og Ordregiver har en forventning om, at Leverandøren arbejder ud fra dette synspunkt. • Leverandøren skal overholde den til enhver tid gældende lovgivning, notatpligten samt ændringer i praksis. • Leverandøren arbejder ud fra en kontinuitet i opgaveløsningen, og så vidt muligt med helhedspleje og faste teams. Rammeaftale tildeles 2 leverandører og derudover vil Skive Kommune også levere ydelser, hvorfor borgers fritvalgskrav efter endt udbud håndteres af op til tre (3) aktører.
Intern ID : Personlig pleje og praktisk hjælp til hjemmeboende borgere i Skive Kommune2
5.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål : Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 98000000   Andre kollektive, sociale og personlige tjenesteydelser
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 79622000   Anvisning af hushjælpspersonale, 79624000   Anvisning af plejepersonale, 85141210   Hjemmesygepleje, 98500000   Private husholdninger med ansat medhjælp, 98514000   Husligt arbejde
Mængde 240 000   arbejdstimer
Valgmuligheder :
Beskrivelse af optioner : Ordregiver udbyder to (2) optioner, hvor Tilbudsgiver ved Ordregivers aktivering af optionerne, kan fakturere en anden timepris. Begge optioner kan aktiveres med et varsel på minimum tre (3) måneder i det omfang, at Ordregiver beslutter at udvide omfanget af indsatser, som de private leverandører af personlig pleje og praktisk hjælp samt delegerede sundhedslovsydelser, skal have mulighed for at levere. Option 1: Mestringsforløb efter Servicelovens § 83a • Som option kan Tilbudsgiver få mulighed for at levere mestringsforløb efter Servicelovens § 83a. Mestringsforløb vil være korterevarende forløb for borgere, der visiteres hertil. Ordregiver kan til enhver tid i Rammeaftalens løbetid beslutte at visitere borgere til mestringsforløb efter § 83a til Tilbudsgiver. Mestringsforløb kræver faglige kompetencer i form af ergo- eller fysioterapeuter. Option 2: Udvidelse af de delegerede sundhedslovsydelser • Som option kan Tilbudsgiver få mulighed for at levere en udvidet del af de delegerede sundhedslovsydelser. Ordregiver vil alene aktivere optionen i det tilfælde, at omfanget af de delegerede Sundhedslovsydelser udvides i væsentligt omfang. Med væsentligt menes, at ydelserne udvides med minimum 10 % i mængden af delegerede opgaver. I tilfælde af en væsentlig udvidelse, aktiveres optionen, og Tilbudsgiver berettiges til at aktivere timeprisen for optionen, idet udvidelsen betyder, at Indsatserne kræver en væsentlig anden kompetencefordeling af personale, hvormed indsatserne som minimum skal udføres af Social- og Sundhedsassistenter. Det vil alene være de tilføjede sundhedslovsydelser, der kan afregnes til den af Tilbudsgiver tilbudte timepris.
5.1.2.
Udførelsessted
By : Skive
Postnummer : 7800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Yderligere oplysninger : Udførelsessted er i hele Skive Kommunes geografiske område inkl. øen Fur.
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato 01/02/2025
Varigheds slutdato 30/04/2031
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
Yderligere oplysninger : Den årlige totale volumen på rammeaftalen er estimeret til ca. 1.700 borgere pr. måned, med en samlet anslået volumen over Rammeaftalens løbetid på seks (6) år på ca. 15.800 årsborgere. Den maksimale volumen på Rammeaftalen forventes at være på plus 30 %, hvilket svarer til 20.500 årsborgere over rammeaftalens løbetid. Dette skyldes en forventning om en demografisk udvikling, hvor der kommer flere ældre og plejekrævende borgere til kommunen.
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium
Type Økonomisk og finansiel formåen
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Egnethed til at udøve det pågældende erhverv
Navn Referencer
Anvendelse af dette kriterium Ikke anvendt

Kriterium
Type Teknisk og faglig formåen
Navn Referencer
Beskrivelse Tilbudsgiver bedes angive i minimum én (1) og maksimalt fem (5) referencer, som Tilbudsgiver finder mest sammenlignelig med nærværende udbud. Referencerne skal omhandle sammenlignelige ydelser, udført i løbet af de sidste tre (3) år regnet fra fristen for indledende tilbud. Med sammenlignelige menes der, at ydelserne indeholder såvel personlig pleje som praktisk hjælp for en offentlig myndighed. For referencer med startdato, der er ældre, men hvor der er afsluttet ydelser (delopgaver) indenfor de seneste tre (3) år, vil Ordregiver alene tage de ydelser (delopgaver), som Tilbudsgiver har løst inden for de seneste tre (3) år regnet fra fristen for indledende tilbud i betragtning. Det er Tilbudsgivers ansvar at udspecificere indholdet af referencerne, så det tydeligt fremgår, hvilke ydelser (delopgaver) det drejer sig om. Tilbudsgiver skal opfylde følgende mindstekrav til teknisk og faglig formåen: • Minimum én (1) af referencerne skal dokumentere erfaring med levering af både personlig pleje og praktisk hjælp efter Servicelovens § 83 til offentlige myndigheder. Det er ikke tilstrækkeligt, at der alene i referencen dokumenteres erfaring med enten personlig pleje eller praktisk hjælp. • Minimum én af referencerne skal dokumentere levering af delegerede sundhedslovsydelser efter Sundhedslovens § 138 til offentlige myndigheder. • Minimum én af referencerne skal være leveret til en offentlig myndighed.
Anvendelse af dette kriterium Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Navn : Pris
Beskrivelse : Priskriteriet er angivet med et spænd for vægtningen på 30 % - 50 %. Ved antagelse af indledende tilbud, vægtes prisen med 50 %.
Vægtning (procentdel, præcis) : 50

Kriterium :
Type : Kvalitet
Navn : Kvalitet
Beskrivelse : Bestående af fire delkriterier med indbyrdes vægtning. De fire delkriterier er: - Delkriterie 1: Hverdagsrehabilitering - Delkriterie 2: Mestringsforløb – § 83a indsatser - Delkriterie 3: Organisation, kompetencer og samarbejde - Delkriterie 4: Beredskab Kvalitetskriteriet er angivet med et spænd for vægtningen på 50 % - 70 %. Ved antagelse af indledende tilbud, vægtes prisen med 50 %.
Vægtning (procentdel, præcis) : 50
5.1.11.
Udbudsdokumenter
Sprog, som udbudsdokumenterne er officielt tilgængelige på dansk
Frist for anmodning om yderligere oplysninger 15/10/2024   21:55:00 (UTC)
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Tilbudsgivere kan indgive mere end ét tilbud Ikke tilladt
Beskrivelse af den finansielle garanti : Til sikkerhed for Leverandørens opfyldelse af Aftalen, er Leverandøren forpligtet til at stille en bankgaranti gennem et anerkendt pengeinstitut/kautionsforsikringsselskab. Garantien skal ved Aftalens Ikrafttræden være på DKK 150.000. Garantien skal stilles som en anfordringsgaranti og skal fungere som sikkerhed for direkte tab, samt for Ordregivers interne omkostninger til opretholdelse af leverancesikkerhed i forbindelse med eksempelvis Leverandørens konkurs. Det skal fremgå af garantien, at den indestår indtil tre (3) måneder efter Aftalens ophør, med mindre Ordregiver forinden har rejst krav i henhold til garantien. Leverandøren skal sikre, at garantien efter tre (3) måneder fra Idriftsættelse bliver reguleret i forhold til det antal borgere, som Leverandøren leverer Indsatser til, baseret på et gennemsnit pr. måned. Herefter skal Leverandøren regulere garantien hver 6. måned, baseret på et gennemsnit af antallet af borgere, som Leverandøren leverer Indsatser til, pr. måned. Reguleringen af garantien vil følge nedenstående intervaller: Antal borgere i gennemsnit pr. måned og Garanti i kr. 1 – 20 150.000 21 – 40 200.000 41 – 60 350.000 61 – 80 525.000 81 – 100 700.000 101 – 120 900.000 121 – 150 1.100.000 Over 150 1.300.000 Har Ordregiver ikke indenfor 10 Hverdage fra de i ovenfor angivne frister, modtaget dokumentation på, at garantien er blevet oprettet eller efterreguleret, vil Leverandøren modtage en advarsel, og skal indenfor fem (5) Hverdage sikre, at garantien opnås og dokumenteres overfor Ordregiver. En manglende overholdelse af ovenstående vil blive betragtet som væsentlig misligholdelse af Aftalen.
Frist for modtagelse af tilbud : 22/10/2024   10:00:00 (UTC)
Vedståelsesfrist for tilbuddet 6   Måneder
Oplysninger om offentlig iværksættelse :
Åbningsdato : 22/10/2024   10:00:00 (UTC)
Sted : Der vil ikke være adgang til åbning af tilbud.
Yderligere oplysninger : Estimeret, maksimal værdi er forventet 300.000 timer over aftaleperioden, idet ordregiver har en forventning om, at der kommer flere ældre til kommunen.
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Vilkår relateret til kontraktens udførelse Rammeaftalen indeholder sociale klausuler og arbejdsklausul.
Der kræves en fortrolighedsaftale ja
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : ja
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om klagefrister : I henhold til § 7 i lovbekendtgørelse nr. 593 af 2. juni 2016 om Klagenævnet for Udbud (i det følgende benævnt Lov om Klagenævnet for Udbud), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over udbud eller beslutninger omfattet af udbudslovens afsnit II eller III eller forsyningsvirksomhedsdirektivet, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 20 kalenderdage fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, jf. udbudslovens § 171, stk. 2, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen. 2) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort; 3) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen; 4) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. § 2, stk. 2, eller udbudslovens § 171, stk.4; 5) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2, 2. pkt. En klage over, at ordregiveren i strid med Udbudsdirektivet eller forsyningsvirksomhedsdirektivet har indgået en kontrakt uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren i henhold til Lov om Klagenævnet for Udbud § 4 har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt, forudsat at bekendtgørelsen indeholder begrundelsen for ordregiverens beslutning om at tildele kontrakten uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende. I henhold til Lov om Klagenævnet for Udbud § 6, stk. 4 skal klageren senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstillperioden, jf. lovens § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.naevneneshus. dk.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Rammeaftale uden fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 1
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
Elektronisk auktion nej
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren Skive Kommune
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse Skive Kommune
Organisation, der behandler tilbud Skive Kommune
TED eSender Mercell Holding ASA
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Klagenævnet for udbud
Registreringsnummer : ORG-37795526
Postadresse : Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Enhed : Klagenævnet for udbud
Telefon : +45 72405708
Adresse til udveksling af oplysninger (URL) (eDelivery-Gateway) : https://erhvervsstyrelsen.dk/klagenaevnet-for-udbud
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-0002
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : ORG-10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landsdel (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
Enhed : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Adresse til udveksling af oplysninger (URL) (eDelivery-Gateway) : https://www.kfst.dk
Denne organisations roller
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Skive Kommune
Registreringsnummer : 29189579
Afdeling : Visitation & Hjælpemidler
Postadresse : Resenvej 25    
By : Skive
Postnummer : 7800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Enhed : Tolstrup & Hvilsted
E-mail : kontakt@tohv.dk
Telefon : 53360036
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse
Organisation, der behandler tilbud
8.1.
ORG-0004
Officielt navn : Mercell Holding ASA
Registreringsnummer : 980921565
Postadresse : Askekroken 11    
By : Oslo
Postnummer : 0277
Landsdel (NUTS) : Oslo   ( NO081 )
Land : Norge
Enhed : eSender
Telefon : +47 21018800
Fax : +47 21018801
Internetadresse : http://mercell.com/
Denne organisations roller
TED eSender
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Bekendtgørelsens ID : d6a1403d-7b86-4ab4-9847-a63b99a3fcd7   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbudsbekendtgørelse – den lempelige ordning
Bekendtgørelsesundertype 20
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 20/09/2024   06:01:17 (UTC)
Dato for afsendelse af bekendtgørelsen (eSender) : 20/09/2024   06:02:20 (UTC)
Bekendtgørelsens officielle sprog : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 568733-2024
EUT-S-nummer : 185/2024
Offentliggørelsesdato : 23/09/2024

Send til en kollega

0.062