23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
11.10.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Fredensborg kommune

Udbud af vikarer til Fredensborg Kommune


Fredensborg kommune

615492-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Tjenester ydet af sygeplejersker – Udbud af vikarer til Fredensborg Kommune
OJ S 199/2024 11/10/2024
Udbudsbekendtgørelse – den lempelige ordning
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn Fredensborg kommune
Køberens retlige status : Regional myndighed
Den ordregivende myndigheds aktivitet : Generelle offentlige tjenesteydelser
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel Udbud af vikarer til Fredensborg Kommune
Beskrivelse Udbuddet vedrører levering af sundhedsfaglige vikarydelser til Fredensborg Kommunes plejehjem og hjemmepleje. Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit III jf. LBK nr. 10 af 06/01/2023 med senere ændringer, afsnit III §§ 186-189, der vedrører indkøb efter det såkaldte Light-regime af sociale og andre specifikke tjenesteydelser over tærskelværdien. Der udbydes en rammeaftale med en varighed på 6 år. Kommunen ønsker tilbud på levering af vikarer indenfor følgende faggrupper: - Sygeplejersker med autorisation fra Sundhedsstyrelsen - Social- og sundhedsassistenter med autorisation fra Sundhedsstyrelsen - Social- og sundhedshjælpere, der har gennemført grunduddannelse efter Lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser inden for bistandspleje og omsorgsområder m.v. - Sygehjælpere, der har fået udstedt uddannelsesbevis i henhold til bestemmelserne i Sundhedsstyrelsens retningslinjer af 20. februar 1978 - Plejehjemsassistenter, der har gennemgået uddannelse i henhold til Sundhedsstyrelsens cirkulære af 26. juni 1980. Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå rammeaftale om ydelser af høj kvalitet og med vikarer med de rette kompetencer, og som tillige er økonomisk fordelagtige for Kommunen. Hensigten er at etablere et fast samarbejde med et vikarbureau, som efter behov kan levere kvalificerede vikarer til Kommunen. Fredensborg Kommune ønsker med den udbudte rammeaftale at understøtte et professionelt og konstruktivt samarbejde mellem Kommunen og Vikarbureauet igennem hele aftaleperioden. Kvalitet i Vikarydelsen er central for Kommunen, hvorfor kvalitet vægtes meget højt (70%) i udbuddet. Kommunen vil derfor løbende følge op på samarbejdet og sikre, at begge parter indfrier de aftalte vilkår, herunder at Vikarbureauet lever op til sit tilbud. Opfølgningen vil ske i det daglige, men også på statusmøder, hvor der følges op på, om Rammeaftalens vilkår indfries samt på, hvordan samarbejdet fungerer. Som et centralt element i at sikre et godt og langvarigt samarbejde mellem kommunen og Vikarbureauet, indeholder rammeaftalens vilkår, bl.a. reduceret vederlag og bod, som er defineret og struktureret med henblik på at understøtte samarbejdet i hele aftaleperioden. Disse handlemuligheder er udarbejdet med henblik på at skabe de rette incitamenter til, at vikarbureauet kontinuerligt lever op til de tilbudte leveringsgrader og leverer ydelser af høj kvalitet samt til at få rettet op på eventuelle fejl og mangler, og vil kun blive taget i brug, såfremt samarbejdet ikke fungerer. Samarbejdet kan således ske i gensidigt tillid inden for klare rammer fremfor, at eventuelle fejl og mangler medfører et dårligt samarbejdsklima og eventuel ophævelse af Rammeaftalen - til ulempe for både Kommunen og Vikarbureauet. Udbuddet er et genudbud, og de væsentligste ændringer i materialet er markeret med rødt i indholdsfortegnelsen.
Identifikator for proceduren cd1c0f2b-2b09-4659-9361-ad00b9470f25
Tidligere bekendtgørelse : 574025-2024
Intern ID 352764
Udbudsprocedure Offentligt udbud
Hovedpunkterne i proceduren Light-regime
2.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 85141200   Tjenester ydet af sygeplejersker
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 79624000   Anvisning af plejepersonale, 98513310   Hjemmehjælp, 85141210   Hjemmesygepleje, 85144100   Sygepleje på plejehjem, 98513300   Udsendelse af vikarer til private husstande
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 210 000 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi 273 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Retsgrundlag
Direktiv 2014/24/EU
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt LOT-0000
Titel : Udbud af vikarer til Fredensborg Kommune
Beskrivelse : Udbuddet vedrører levering af sundhedsfaglige vikarydelser til Fredensborg Kommunes plejehjem og hjemmepleje. Udbuddet gennemføres i henhold til Udbudslovens afsnit III jf. LBK nr. 10 af 06/01/2023 med senere ændringer, afsnit III §§ 186-189, der vedrører indkøb efter det såkaldte Light-regime af sociale og andre specifikke tjenesteydelser over tærskelværdien. Der udbydes en rammeaftale med en varighed på 6 år. Kommunen ønsker tilbud på levering af vikarer indenfor følgende faggrupper: - Sygeplejersker med autorisation fra Sundhedsstyrelsen - Social- og sundhedsassistenter med autorisation fra Sundhedsstyrelsen - Social- og sundhedshjælpere, der har gennemført grunduddannelse efter Lov om grundlæggende social- og sundhedsuddannelser inden for bistandspleje og omsorgsområder m.v. - Sygehjælpere, der har fået udstedt uddannelsesbevis i henhold til bestemmelserne i Sundhedsstyrelsens retningslinjer af 20. februar 1978 - Plejehjemsassistenter, der har gennemgået uddannelse i henhold til Sundhedsstyrelsens cirkulære af 26. juni 1980. Udbuddet gennemføres med henblik på at indgå rammeaftale om ydelser af høj kvalitet og med vikarer med de rette kompetencer, og som tillige er økonomisk fordelagtige for Kommunen. Hensigten er at etablere et fast samarbejde med et vikarbureau, som efter behov kan levere kvalificerede vikarer til Kommunen. Fredensborg Kommune ønsker med den udbudte rammeaftale at understøtte et professionelt og konstruktivt samarbejde mellem Kommunen og Vikarbureauet igennem hele aftaleperioden. Kvalitet i Vikarydelsen er central for Kommunen, hvorfor kvalitet vægtes meget højt (70%) i udbuddet. Kommunen vil derfor løbende følge op på samarbejdet og sikre, at begge parter indfrier de aftalte vilkår, herunder at Vikarbureauet lever op til sit tilbud. Opfølgningen vil ske i det daglige, men også på statusmøder, hvor der følges op på, om Rammeaftalens vilkår indfries samt på, hvordan samarbejdet fungerer. Som et centralt element i at sikre et godt og langvarigt samarbejde mellem kommunen og Vikarbureauet, indeholder rammeaftalens vilkår, bl.a. reduceret vederlag og bod, som er defineret og struktureret med henblik på at understøtte samarbejdet i hele aftaleperioden. Disse handlemuligheder er udarbejdet med henblik på at skabe de rette incitamenter til, at vikarbureauet kontinuerligt lever op til de tilbudte leveringsgrader og leverer ydelser af høj kvalitet samt til at få rettet op på eventuelle fejl og mangler, og vil kun blive taget i brug, såfremt samarbejdet ikke fungerer. Samarbejdet kan således ske i gensidigt tillid inden for klare rammer fremfor, at eventuelle fejl og mangler medfører et dårligt samarbejdsklima og eventuel ophævelse af Rammeaftalen - til ulempe for både Kommunen og Vikarbureauet. Udbuddet er et genudbud, og de væsentligste ændringer i materialet er markeret med rødt i indholdsfortegnelsen.
Intern ID : 352764
5.1.1.
Formål
Kontraktens hovedformål : Tjenesteydelser
Primær klassifikation   ( cpv ): 85141200   Tjenester ydet af sygeplejersker
Supplerende klassifikation   ( cpv ): 79624000   Anvisning af plejepersonale, 98513310   Hjemmehjælp, 85141210   Hjemmesygepleje, 85144100   Sygepleje på plejehjem, 98513300   Udsendelse af vikarer til private husstande
Valgmuligheder :
Beskrivelse af optioner : Rammeaftalen løber i 6 år. Der er ikke option på forlængelse
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato 24/02/2025
Varigheds slutdato 23/02/2031
5.1.4.
Fornyelse
Højeste antal fornyelser : 0
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms 210 000 000,00   DKK
Rammeaftalens maksimumværdi 273 000 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Yderligere oplysninger : Der henvises til udbudsmaterialet. Tilbudsgiver skal være opmærksom på, at tilbudsgiver ikke må have ubetalt forfalden gæld til det offentlige på over 100.000 kr., med mindre der er indgået aftale med inddrivelsesmyndigheden om en afviklingsordning og denne ordning er overholdt. Tilbudsgiver skal ligeledes være opmærksom på, at tilbudsgiver ikke må være begæret konkurs, taget under konkursbehandling eller behandling med henblik på likvidation, skifte eller tvangsakkord uden for konkurs eller enhver tilsvarende behandling, der er fastsat i nationallovgivning. Tilbudsgiver skal desuden være opmærksom på, at tilbudsgiver ikke må have væsentligt misligholdt en tidligere offentlig kontrakt/rammeaftale, og at misligholdelsen ikke må have påført den pågældende kontrakts/rammeaftales ophævelse. Tilbudsgiver skal, i forbindelse med afgivelse af tilbud, erklære at tilbudsgiver ikke er omfattet af ovenstående udelukkelsesgrunde. Erklæringen afgives i Skema A, Tro og love erklæring. Såfremt tilbudsgiver ikke kan erklære ovenstående, vil tilbudsgiver have udelukket sig selv fra at deltage i udbuddet. Fredensborg Kommune anmoder om, at tilbudsgivere i denne situation ikke byder på rammeaftalen. Hvis tilbudsgiver er et konsortium eller en sammenslutning af virksomheder, skal tilbudsgiver udfylde Skema C, Konsortieerklæring, og uploade dette sammen med de øvrige dele af tilbuddet. Det skal fremgå af erklæringen, hvilken konsortiedeltager, der med bindende virkning for konsortiet, kan føre afklarende drøftelser og indgå aftaler med ordregiver. Deltagere i sammenslutningen hæfter solidarisk for tilbuddet og eventuel rammeaftale. Deltager tilbudsgiver med støtte fra andre enheder, f.eks. andre virksomheder eller datter-/søster- eller moderselskaber, skal tilbudsgiver oplyse dette ved at udfylde og uploade Skema D, Støtteerklæring.
5.1.7.
Strategiske udbud
Socialt mål, som fremmes Retfærdige arbejdsforhold
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium
Type Økonomisk og finansiel formåen
Navn Årsomsætning for vikarydelser i danske kr. ekskl. moms for de seneste 3 regnskabsår
Beskrivelse For at være egnet, skal tilbudsgiver opfylde følgende mindstekrav til økonomisk kapacitet: • Tilbudsgiver skal have en årsomsætning på minimum 70 mio. dkk. ekskl. moms inden for vikarydelser i seneste regnskabsår. • Det seneste års aflagte årsregnskab må ikke indeholde en revisionspåtegning, der tager forbehold for tilbudsgivers fortsatte drift. Ordregiver kan vederlagsfrit forlange dokumentation for rigtigheden af ovenstående oplysninger, med mindre oplysningerne fremgår af offentlige registre.
Anvendelse af dette kriterium Anvendt

Kriterium
Type Teknisk og faglig formåen
Navn Tilbudsgiver skal angive 3 referencer for tilsvarende leverancer indenfor vikarydelser til sundhedsområdet/ældreområdet
Beskrivelse Tilbudsgiver skal angive 3 referencer for tilsvarende leverancer indenfor vikarydelser til sundhedsområdet/ældreområdet. Referencerne skal indeholde oplysninger om: -Start- og evt. slutdato for leverancen -Modtager af leverancen (kunden) -Kontraktværdi i danske kr. ekskl. moms for leverancen -Kort beskrivelse af leverancen For at være egnet, skal tilbudsgiver opfylde følgende mindstekrav til faglig kapacitet: • Tilbudsgiver skal angive 1 reference på leverancer af lignende art og med en årlig omsætning på minimum 17,5 mio. dkk. ekskl. moms, og hvor der har været leveret vikarydelser i minimum 1 år inden for de seneste 3 år for tidspunktet for afgivelse af tilbud. • Tilbudsgiver skal derudover angive 2 referencer på leverancer af lignende art og med en årlig omsætning på minimum 5 mio. dkk. ekskl. moms, og hvor der har været leveret vikarydelser i minimum 1 år inden for de seneste 3 år for tidspunktet for afgivelse af tilbud. Ved lignende art menes levering af vikarer inden for faggrupperne sygeplejersker, SSH’er og SSA’er til enten kommuner eller regioner med mindst 4 leveringsadresser. Hver reference skal indeholde alle tre faggrupper. Det er således ikke tilstrækkeligt med én reference vedr. sygeplejersker, én reference vedr. SSH’er og én reference vedr. SSA’er.
Anvendelse af dette kriterium Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Beskrivelse : Pris vægtes med 30%.
Vægtning (procentdel, præcis) : 30

Kriterium :
Type : Kvalitet
Beskrivelse : valitet vægtes med 70%. Underkriterier: - Rekruttering og ansættelse 25 % - Kundeservice, kvalitetssikring og samarbejde 20 % - Dækning af vagter i prøveperioden 15 % - Kontinuitet og dækning af vagter 40 %
Vægtning (procentdel, præcis) : 70
5.1.11.
Udbudsdokumenter
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Påkrævet
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på dansk
Elektronisk katalog : Ikke tilladt
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Frist for modtagelse af tilbud : 11/11/2024   12:00:00 (UTC+1)
Betingelser for kontraktens udførelse :
Udførelsen af kontrakten skal ske inden for rammerne af programmer for beskyttet beskæftigelse Nej
Elektronisk fakturering Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : nej
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om finansiering og betaling _DEFAULT_VALUE_CHANGE_ME_
Oplysninger om klagefrister : I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage: Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf.lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens §2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2. I andre situationer skal klage over udbud, jf.lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden: 1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt.Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. 2) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf.udbudslovens § 185, stk. 2. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill - perioden, jf.lovens § 6, stk. 4.I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill - perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf.lovens § 12, stk. 1. Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1). Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på: www.erhvervsstyrelsen.dk.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Rammeaftale uden fornyet iværksættelse af konkurrence
Det maksimale antal deltagere : 1
Begrundelse for rammeaftalens varighed : Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud, jf. udbudsloven §§ 186 - 189 ("light-regime"), hvorfor rammeaftalen udbydes med en varighed på 6 år.
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
Elektronisk auktion nej
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren Fredensborg kommune
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline Fredensborg kommune
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse Comdia ApS
Organisation, der behandler tilbud Fredensborg kommune
TED eSender Comdia ApS
8. Organisationer
8.1.
ORG-0001
Officielt navn : Fredensborg kommune
Registreringsnummer : 29188335
Postadresse : Egevangen 3 B    
By : Kokkedal
Postnummer : 2980
Landsdel (NUTS) : Nordsjælland   ( DK013 )
Land : Danmark
Enhed : Izel Melda Soysal
Telefon : +45 72565000
Internetadresse : https://www.fredensborg.dk
Denne organisations roller
Køber
Organisation, der leverer supplerende oplysninger om udbudsproceduren
Organisation, der sikrer adgang til udbudsdokumenterne offline
Organisation, der behandler tilbud
8.1.
ORG-1000
Officielt navn : Comdia ApS
Registreringsnummer : 33501404
Postadresse : Lindvedvej 73    
By : Odense S
Postnummer : 5260
Landsdel (NUTS) : Fyn   ( DK031 )
Land : Danmark
Telefon : +45 7199 3672
Internetadresse : https://www.comdia.com/
Denne organisations roller
TED eSender
Organisation, der modtager ansøgninger om deltagelse
8.1.
ORG-1001
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landsdel (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Telefon : +45 7240 5600
Internetadresse : http://www.klfu.dk
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-1002
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landsdel (NUTS) : Københavns omegn   ( DK012 )
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 4171 5000
Internetadresse : https://www.kfst.dk/
Denne organisations roller
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Bekendtgørelsens ID : b64a81fd-a135-4c0a-b64c-f7c3a250c829   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbudsbekendtgørelse – den lempelige ordning
Bekendtgørelsesundertype 20
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 10/10/2024   11:29:33 (UTC+2)
Bekendtgørelsens officielle sprog : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 615492-2024
EUT-S-nummer : 199/2024
Offentliggørelsesdato : 11/10/2024

Send til en kollega

0.047