Fakta om udbudet
Udbyder
Socialstyrelsen
Vindere
Rådgivningen Janus
(29.08.2018)
Rådgivningen Janus
Vestergade 56B, 1.sal
8000 Aarhus
Center for Socialt Udsatte Horsens Kommune
(29.08.2018)
Center for Socialt Udsatte Horsens Kommune
Rådhustorvet 4
8700 Horsens
Aalborg Kommune/VoksenBøgen
(29.08.2018)
Aalborg Kommune/VoksenBøgen
Bodil Hjorts Vej 7
9310 Vodskov
Rusmiddelcenter Slagelse
(29.08.2018)
Rusmiddelcenter Slagelse, Slagelse kommune
Ingemannavej 26
4200 Slagelse
Platangårdens ungdomscenter
(29.08.2018)
Platangårdens ungdomscenter v Region Sjælland
Præstegårdsvej 8
4760 Vordingborg
REHA-Psykologerne
(29.08.2018)
REHA-Psykologerne
Nordre Fasanvej 224, 1. sal
2200 København N
Brückner praksis
(29.08.2018)
Brückner praksis
Mindet 2, 4.sal
8000 Aarhus
VISO's ydelser vedr. Social udsathed blandt voksne
Socialstyrelsen
Sociale og andre specifikke tjenesteydelser – offentlige kontrakter
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Del I: Ordregivende myndighed
26144698
Edisonsvej 1
Odense C
5000
Danmark
Kontaktperson: Line Brinch Jepsen
E-mail: lib@socialstyrelsen.dk
NUTS-kode: DK
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/82826119.aspx
Internetadresse for køberprofilen: https://socialstyrelsen.dk/
Østre Stationsvej 33, Vestfløjen
Odense C
5000
Danmark
E-mail: support.dk@mercell.com
NUTS-kode: DK
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/82826119.aspx
Internetadresse for køberprofilen: https://socialstyrelsen.dk/viso
Del II: Genstand
VISO's ydelser vedr. Social udsathed blandt voksne
Socialstyrelsen udbyder ydelserne ”specialrådgivning” og ”udredning” i VISO vedr. social udsathed på voksenområdet. Området indeholder 3 delaftaler.
— - Område vedr. Social udsathed.
Social udsathed, psykiske vanskeligheder og en flerhed af funktionsnedsættelser.
— - Social udsathed, psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug,
— - Social udsathed og tværkulturelle problemstillinger. Målgrupperne omfatter borgere i aldersgrupperne fra 18-25 år og borgere over 25 år.
Læs mere om Socialstyrelsen og VISO her: https://socialstyrelsen.dk/viso
Social udsathed, psykiske vanskeligheder og en flerhed af funktionsnedsættelser
Der udbydes specialrådgivnings- og udredningsydelser til borgere, hvor der er brug for viden og metoder i forhold til at arbejde med social udsathed, psykiske vanskeligheder og en flerhed af funktionsnedsættelser. Ydelserne leveres til borgere og fagpersoner, som arbejder med borgerne. Borgere inden for denne målgruppe kan være svære at etablere kontakt med, hvorfor opsøgende arbejde kan være en af de metoder, som bruges, for at skabe en bæredygtig kontakt.
Henvendelser til VISO vedrørende socialt udsatte borgere med psykiske vanskeligheder og en flerhed af funktionsnedsættelser, kommer fra hele spektret af tilbud indenfor det sociale område. Henvendelserne kan omhandle en borger i en kaotisk social situation, hvor henvender ønsker en vurdering af sammenhængen mellem borgerens psykiske vanskeligheder, funktionsnedsættelser, sociale problemer og hvad der kan støtte borgeren til en mere stabil situation.
Social udsathed, psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug
Der udbydes specialrådgivnings- og udredningsydelser til borgere, hvor der er brug for viden og metoder i forhold til at arbejde med social udsathed, psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug. Ydelserne leveres til borgere og fagpersoner. Målgruppen består af borgere, der er belastet af deres psykiske problemer og misbrug i varierende grad - fra borgere med lettere psykiske lidelser og alkoholmisbrug til borgere med svære psykiske lidelser og kaotisk stofmisbrug. Ofte optræder misbrug og psykiske vanskeligheder samtidigt, og der kan være en gensidigt forstærkende indflydelse på graden af misbruget og de psykiske vanskeligheder. Borgeren kan opholde sig i eget hjem med eller uden bostøtte, på gaden eller i socialpsykiatriske botilbud. Nogle borgere kan være svære at etablere kontakt med, hvorfor det opsøgende arbejde er afgørende. Henvendelser til VISO kan omhandle borgere, der ikke er i stand til at modtage støtte fra eller er udelukket fra behandlingssystemet pga. deres misbrug. Det kan ligeledes være borgere der optræder voldeligt eller har en truende adfærd.
Social udsathed og tværkulturelle problemstillinger
Der udbydes specialrådgivnings- og udredningsydelser til borgere, hvor der er brug for viden og metoder i arbejdet med social udsathed og tværkulturelle problemstillinger. Ydelserne leveres til borgere og fagpersoner. Målgruppen omfatter borgere, som oplever problemstillinger, der kan opstå, når flere kulturer mødes og kan fx være konflikter mellem forskellige kulturelle logikker, herunder fx. forskellige forståelser og forventninger til identitet, opdragelse, deltagelse samt problemer i forhold til social eksklusion. Borgerne i målgruppen kan være præget af traumatisering i form af krigstraumer, udviklingstraumer eller tilknytningstraumer. Der kan desuden være tale om sekundær traumatisering. Henvendelser til VISO vedrørende social udsathed og tværkulturelle problematikker kommer oftest fra en kommunal sagsbehandler eller fra botilbud. Henvendelserne kan omhandle rådgivning om, hvordan man kan forstå og tolke borgerens psykiske og sociale problemstillinger samt borgerens samlede situation herunder sammenhængen til borgerens kulturelle baggrund og identitet.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
For dette udbud gælder de obligatoriske udelukkelsesgrunde, som angivet i udbudslovens §§ 135-136. Derudover gælder de frivillige udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 137, med undtagelse af stk. 1, nr. 7 (ubetalt forfalden gæld på under 100.000 kr. til offentlige myndigheder). Som dokumentation for, at tilbudsgiver ikke er omfattet af en udelukkelsesgrund, skal tilbudsgiver i forbindelse med tilbudsafgivelse udfylde et ESPD via det digitale udbudssystem. De for dette udbud gældende udelukkelsesgrunde og dokumentationskrav er nærmere beskrevet i udbudsbetingelserne.
Del IV: Procedure
Tildeling af VISO-rammekontrakterne foregår inden for hvert målgruppeområde se beskrivelsen i udbudsbetingelserne.
Del VI: Supplerende oplysninger
Al kommunikation mellem tilbudsgiver og ordregiver vedrørende dette udbud skal foregå ved hjælp af spørgsmål/svar-funktionen i det digitale udbudssystem Mercell. Ordregiver offentliggør spørgsmål (i anonymiseret form) og ordregivers svar via det digitale udbudssystem. Dette vil ske løbende. Ordregiver offentliggør desuden eventuelle rettelser og berigtigelser til udbudsmateriale via det digitale udbudssystem.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Fax: +45 33307799
Internetadresse:http://www.klfu.dk
Klage over udbuddet skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 6 måneder efter indgåelse af rammeaftalen regnet fra dagen efter den dag, hvor der er sket underretning til berørte tilbudsgivere om tildelingsbeslutningen, jf. LBK nr. 593 af 2.6.2016 (bekendtgørelse af lov om Klagenævnet for Udbud) § 7, stk. 2, nr. 3.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4, 1. pkt. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 6, stk. 4, 2. pkt.
Klagenævnet for Udbuds kontaktoplysninger er angivet i punkt VI.4.1).
For nærmere oplysninger om klageproceduren, herunder klagefrister, hvem der er klageberettiget, krav til klagen, klagegebyr mv. henvises til Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning, som kan findes på www. erhvervsstyrelsen.dk Oplysninger om indgivelse af klager kan desuden indhentes hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, der administrerer udbudsreglerne i Danmark. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens kontaktoplysninger er angivet i pkt. VI.4.4).
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Fax: +45 41715100
Internetadresse:http://www.kfst.dk