Fakta om udbudet
Udbyder
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Vindere
Udbud af Rådgivning om Repatriering 2019-2021
(20.11.2018)
Dansk Flygtningehjælp
Borgergade 10
1300 København
Udbud af Rådgivning om Repatriering 2019-2021
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Sociale og andre specifikke tjenesteydelser – offentlige kontrakter
Udbudsbekendtgørelse
Tjenesteydelser
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
36977191
Slotsholmsgade 10
København K
1216
Danmark
Kontaktperson: Sara Viskum
Telefon: +45 61800019
E-mail: sav@uim.dk
NUTS-kode: DK011
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://uim.dk/
Del II: Genstand
Udbud af Rådgivning om Repatriering 2019-2021
Efter repatrieringslovens § 4, stk. 1, har Udlændinge- og Integrationsministeriet ansvaret for den individuelle rådgivning af herboende udlændinge, der ønsker at repatriere. Ministeriet har endvidere ansvaret for den generelle rådgivnings- og informationsindsats vedrørende repatriering.
Rådgivningsopgaven består af:
(a) Den individuelle rådgivning,
(b) Den generelle rådgivnings- og informationsindsats.
Opgavens indhold er nærmere beskrevet i notat af 22.5.2018 om rådgivningsopgaven efter repatrieringsloven for en nærmere beskrivelse af tjenesteydelsen. Notatet kan hentes på den i pkt. I.3 nævnte adresse.
Ordregiver forbeholder sig retten til løbende at opdatere og ændre opgavebeskrivelsen beskrevet i notatet. Ordregiver forbeholder sig endvidere retten til at opdatere procesbeskrivelsen beskrevet i udbudsbetingelserne.
Se pkt. II.1.4)
Kontrakten gælder fra den 1.1.2019 til og med den 31.12.2021. Der er dog mulighed for, at ordregiver kan forlænge aftalen i 1 år, således at denne løber indtil den 31.12.2022.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Det er et mindstekrav, at tilbudsgiveren har haft en samlet årlig omsætning på mindst 16 400 000 DKK i hvert af de seneste 3 disponible regnskabsår.
Det er et mindstekrav, at tilbudsgiveren har erfaring med mindst 1 af følgende områder: arbejdsopgaver (eksempelvis rådgivning) på flygtninge-, asyl- eller integrationsområdet eller vedrørende reintegration, repatriering eller genopbygning.
Tilbudsgivere, der befinder sig i en situation omfattet af udbudslovens § § 135 og 136, vil blive udelukket fra udbuddet, idet der dog tages forbehold for anvendelse af proceduren om self-cleaning, jf. principperne i udbudslovens § 138. Det samme gælder, hvis tilbudsgivere baserer sig på underleverandører der befinder sig i en af de nævnte situationer.
De objektive regler og kriterier for deltagelse er beskrevet nærmere i udbudsbetingelsernes afsnit 4.2.
Del IV: Procedure
Ydelsen er omfattet af bilag XIV til udbudsdirektivet, og udbuddet gennemføres derfor efter udbudslovens afsnit III § § 186-190 (light-regimet) angående offentlige kontrakter vedrørende sociale og andre specifikke tjenesteydelser.
Udbuddet gennemføres som udbud med forhandling og er opdelt i følgende faser: forhandlingsfase, tilbudsfase og tildeling. Processen er nærmere beskrevet i udbudsbetingelsernes afsnit 4 og 13.
Del VI: Supplerende oplysninger
Udbuddet er nærmere beskrevet i udbudsbetingelserne der kan hentes på den i pkt. 1.3 nævnte adresse.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Internetadresse: https://erhvervsstyrelsen.dk/klagevejledning-0
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk) gælder følgende frister for indgivelse af klage angående udbud omfattet af udbudslovens afsnit III:
Klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4;
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mail adresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Internetadresse: http://www.kfst.dk