23948sdkhjf

Ny direktør i ingeniørkoncern

AFRY har sat navn på en ny direktør for Pharma Øresund

55-årige Mikkel Tvile bliver ny direktør for Pharma Øresund, som er en af ingeniørkoncernen AFRYs forretningsenheder.

Det oplyser AFRY i en pressemeddelelse.

Pharma Øresund er tæller knap 100 mand og leverer proces- og automatiseringsprojekter til farmaindustrien.

- Markedet boomer, og det kræver kloge hoveder og gennemtænkte løsninger. Men også ordentlige arbejdsforhold for medarbejderne på projekterne. Det er ikke givet, desværre. Fra dag ét har jeg selv haft en rigtig god oplevelse af mine kolleger og arbejdsmiljøet i AFRY, og det skal vi holde fast i. Udtrykket ”et ordentligt sted at arbejde” er blevet en floskel, men for mig som leder betyder det meget. Jeg kerer mig oprigtigt for at sætte de rigtige og bedste rammer for medarbejdernes succes i deres arbejde, udtaler Mikkel Tvile.

Han kommer selv en baggrund som maskiningeniør og var senest ansat som direktør for Process & Utility hos Novo Nordisk Engineering.

- Som fagperson giver det en tilfredsstillelse at kunne følge et projekt fra design til drift og på den måde få forståelsen for kompleksiteten, men også for det fascinerende ved pharma-projekter, hvor vi bidrager til at udvikle bedre medikamenter med brug af færre ressourcer – som i sidste ende forbedrer menneskers livskvalitet. Det er på den store klinge, men det motiverer til, at vi gør os umage ned til mindste detalje, udtaler Mikkel Tvile.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109