23948sdkhjf

240 hospitalsledere skal på digital efteruddannelse

Nordsjællands Hospital vil efteruddanne ledende læger og sygeplejersker med hjælp fra digitaliseringseksperter fra Roskilde Universitet

Roskilde Universitet har netop landet en stor efteruddannelsesaftale med Nordsjællands Hospital.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse. 

I løbet af efteråret og vinteren skal forskere i digitalisering fra RUC efteruddanne 240 top- og mellemledere fra hospitalet, så de rustes bedre til den digitale udvikling, som det danske sundhedsvæsen står midt i.

- Den digitale transformation er en vigtig ledelsesopgave, som vores dygtige chefer og mellemledere er i gang med og kan blive bedre til, udtaler hospitalsdirektør Bente Ourø Rørth i pressemeddelelsen og påpeger, at hospitalet må også række mere ud til borgerne digitalt. 

- Når det gælder simple behandlinger og monitorering, gør vi det allerede, men vi kan gøre meget mere. I fremtiden kan indlæggelse også gennemføres i borgernes eget hjem. Og der er den digitale understøttelse en af nøglerne, udtaler hun.

Formålet med lederuddannelsen er blandt andet at bruge det digitale til at frigøre ressourcer. Derudover ønsker man på Nordsjællands Hospital at omlægge patientforløb, så de bliver mere digitale. Her er det Sundhedsplatformen, der er fuldt implementeret og bruges af alle dagligt, som vil være i centrum.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079