23948sdkhjf

Eifo får ny direktør

Eifo henter ny økonomidirektør hos ATP Ejendomme som afløser for Christian Ølgaard.

Det er en erfaren profil, som EIFO nu henter til hovedkontoret i Nordhavn. Eifo har ansat Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk som økonomidirektør, og hun bliver således en del af EIFOs koncernledelse.

Det oplyser Eifo.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk kommer fra en stilling som CFO hos ATP Ejendomme, og hun bliver i Eifo ansvarlig for området Finance & Digitalisation, som tæller knap 110 medarbejdere i afdelingerne Accounting & Controlling, Business Finance & Business Analysis, Business Operation & Support, HR & Organisation og Treasury.

- Henriette er en yderst kompetent og erfaren leder, som vil bidrage stærkt til vores organisation. Hendes erfaring med CFO-rollen og den daglige ledelse af området kombineret med hendes evne til at tænke strategisk, arbejde med tværgående processer, data og teknologi gør hende til det helt rigtige valg, udtaler Peder Lundquist.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk har desuden finansiel erhvervserfaring fra blandt andet BankInvest og PwC.

- Jeg glæder mig meget til at kunne være med til at fortsætte den strategiske retning og derigennem være med til øge værdiskabelsen til gavn for samfundet. Det vil blandt andet ske gennem et business partner mindset og et fokus på at styrke sammenhængskræften på tværs af organisationen, siger hun.

Henriette Krogh Bjørneboe Fynsk tiltræder 1. september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078