23948sdkhjf

Falck underskriver aftale til 300 millioner kroner

Den Nordiske Investeringsbank og Falck har indgået en lånaftale

Den Nordiske Investeringsbank (NIB) og den dansk-stiftede internationale sundhedsvirksomhed Falck A/S har indgået en aftale om et investeringslån på DKK 300 mio. for at støtte Falcks digitale transformation i perioden 2024-2026.

Det oplyser NIB.

- Investering i digitale løsninger kan markant forbedre produktiviteten og effektiviteten af sundhedsydelser, hvilket i sidste ende kommer patienterne og samfundet som helhed til gode. Bedre adgang til medicinsk behandling via øget produktivitet i ydelser er et vigtigt mål for vores region, udtaler André Küüsvek, adm. direktør for NIB.

Den syv-årige låneaftale skal finansiere Falcks investeringer indenfor vedligeholdelse og ensretning af den eksisterende IT-infrastruktur samt udvikling af nye digitale løsninger til levering af sundhedsløsninger.

Falck vurderer, at øget digitalisering kan bidrage til at styrke kunde- og patientoplevelsen, øge adgangen til sundhedsydelser og sikre en optimeret brug af sundhedsfaglige ressourcer.

Om Falck:

  • Grundlagt i Danmark i 1906.
  • Falck er en international sundhedsudbyder med mere end 25.000 medarbejdere, der opererer i 26 lande med fokus på Skandinavien, Tyskland, Spanien, Polen samt Colombia i Latinamerika og Californien i USA. 
  • Virksomheden leverer sundhedsydelser fra forebyggelse til behandling og rehabilitering. Falcks kundekreds består af offentlige myndigheder, virksomheder og forbrugere.

Kilde: Falck

Om NIB:

  • NIB er en international finansiel institution, som ejes af otte medlemslande: Danmark, Estland, Finland, Island, Letland, Litauen, Norge og Sverige. 
  • Banken finansierer private og offentlige projekter i og uden for medlemslandene.
  • NIB har den højest mulige kreditvurdering, AAA/Aaa, hos de førende kreditvurderingsbureauer Standard & Poor’s og Moody’s.

Kilde: NIB

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.426