23948sdkhjf

Chemometec er millimeter fra at lukke belgisk handel

Chemometec har købt op i Belgien

Chemometec er nu kun formaliteter fra at lukke handlen vedrørende opkøbet af belgiske Ovizio Imaging Systems SA.

I en børsmeddelelse lyder det fra celletællevirksomheden, at man efter gennemført due dilligence nu er gået ind i næste fase af opkøbet, hvor et bud på 2,83 millioner euro er accepteret af de nuværende ejere.

Således forventer Chemometec, at handlen lukker i løbet af den kommende uge, og at overtagelsen vil finde sted i samme ombæring.

"Ledelsen i Chemometec vurderer, at de to virksomheders teknologier og kompetencer vil komplementere hinanden på markedet for automatiseret og integreret celletælling," har Chemometec tidligere skrevet i en selskabsmeddelelse.

Allerød-virksomheden har i samme ombæring opjusteret sine forventninger til regnskabsåret 2024/2025. De forventer nu en omsætning på 445-460 millioner kroner mod tidligere 435-450 millioner kroner og EBITDA på 222-230 millioner kroner mod tidligere forventet 216-223 millioner kroner.

Opjusteringen hænger ifølge meddelelsen sammen med en "positiv udvikling, hvor salget og ordretilgangen har udviklet sig bedre end forventet" og har således ikke noget at gøre med Ovizio-opkøbet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094