23948sdkhjf

Nordjysk scanner-virksomhed får hul på bylden i USA

Scandinavian Medical Solutions' forretning vokser hurtigere end forventet i USA

Den nordjyske scanner-virksomhed Scandinavian Medical Systems tog tidligere på året hul på sit amerikanske eventyr, og nu begynder forretningen at tage fat.

Således kan SMS i en selskabsmeddelelse afsløre, at man nu har indgået en stor udlejningsaftale med en unavngiven kunde. Aalborg-virksomheden kalder i meddelelsen det for en "væsentlig milepæl".

- Jeg er utrolig stolt af den fremgang, vi oplever i øjeblikket på det amerikanske marked. Det glæder mig at vi i dag kan offentliggøre vores første længerevarende udlejningsaftale i USA. Det viser tydeligt, at vores kunder i USA værdsætter vores fleksible udlejningsløsninger. Det er en stærk indikation af, at vores omdømme som en pålidelig udbyder af medicinsk udstyr er vokset, udtaler Jens Krohn, stifter af Scandinavian Medical Systems og i dag CEO i det amerikanske datterselskab.

Videre lyder det i meddelelsen, at det ikke var planen, at der allerede på nuværende tidspunkt skulle være så meget gang i det amerikanske marked, hvorfor den nye aftale "er en klar indikation af efterspørgsel og solide fodfæste på det amerikanske marked".

Ordren har en værdi af minimum 2 millioner kroner, lyder det, og den vil ikke komme til at påvirke de allerede udmeldte forventninger til regnskabsåret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063