23948sdkhjf

Nyt akutsygehus i Sønderjylland slår dørene op

Når Sygehus Sønderjylland og psykiatrien slår dørene på det nye akutsygehus op på søndag, kan man møde Aabenraa Kommune på flere stande.
På søndag er der Åbent Hus på Sygehus Sønderjylland. Og her kan man bl.a. møde Aabenraa Kommune på flere stande. De mange medarbejdere på det nye akutsygehus kan bl.a. få en snak med kommunens bosætningskoordinator Eva Olofin, hvis de overvejer at flytte tættere på deres nye arbejdsplads. Borgere og patienter kan få en snak med Aabenraa Kommunes visitatorer fra Social & Sundhed. De kan fortælle om, hvilke tilbud om hjælpemidler, personlig og praktisk hjælp, som Aabenraa Kommune kan tilbyde. Medarbejderne kan også fortælle om, hvilke muligheder udskrevne patienter har for at få genoptrænings- eller rehabiliteringsforløb på Special- og Rehabiliteringscenteret i Rødekro.

"Aabenraa Kommune har et godt samarbejde med sygehuset på mange områder. Både omkring udskrivning af patienter men også omkring rekruttering af nye medarbejdere og servicering af nytilflyttede medarbejdere. Derfor vil vi gerne vise borgerne, patienterne og medarbejderne på akutsygehuset, at Aabenraa Kommune også er en naturlig del af hele det nye sundhedsvæsen i Sønderjylland", siger borgmester Thomas Andresen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078