23948sdkhjf

God hygiejne skal blive en sund vane

Et to-årigt projekt i Haderslev Kommune skal styrke hygiejnen i hele kommunen. I den forbindelse er der ansat en hygiejnesygeplejerske, som bl.a. underviser og rådgiver medarbejderne.
God hygiejne skal blive en naturlig del af omgangen med hinanden, både når professionelle hjælper borgere og blandt medarbejderne i dagligdagen.

Sådan lyder det i Haderslev Kommune, som lige nu er godt i gang med at opbygge en stærk, tværgående hygiejneorganisation. Et 2-årigt projekt skal styrke hygiejnen i hele kommunen. Og gøre god hygiejne til en sund vane.

På bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen handler det især om, at de generelle infektionshygiejniske retningslinjer sidder på rygraden og bliver indarbejdet i de daglige rutiner, forklarer Kirsten Dittmer, der er specialuddannet hygiejnesygeplejerske og ansat som led i hygiejneprojektet. Hun står bl.a. for at rådgive og undervise kommunens ansatte, så de har en solid faglig viden.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.magasinetpleje.dk/nyhedsbrev/... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078