23948sdkhjf

Sammen vil de løfte den digitale udvikling på sundhedsområdet

KMD har netop indgået aftale om at overtage it-virksomheden Avaleo, der er en af landets førende virksomheder inden for kommunal sundheds-it.
KMD har ambitioner om at vokse inden for omsorgs-, social- og sundhedsområdet. Efter en årrække, hvor KMD har oprustet på området, tilfører KMD nu endnu flere kræfter til koncernen. KMD har netop indgået aftale om køb af Avaleo, der er en førende aktør inden for kommunal sundheds-it. Med købet overtager KMD hele Avaleos portefølje af produkter, kunder og partnere. Avaleo bliver en selvstændig forretningsenhed i KMD. KMD siger med købet velkommen til 53 nye medarbejdere i koncernen.

"KMD har gennem en længere periode arbejdet på at udvikle koncernens position på social-, omsorgs- og sundhedsområdet, hvor KMD ser et stort potentiale i øget digitalisering. Med købet af Avaleo foretager KMD en solid investering, der skal medvirke til at understøtte KMD’s ambitioner på området. Avaleo er en attraktiv leverandør i sektoren, og vi ser gode muligheder i deres kompetencer, teknologier og kundeportefølje. Vi glæder os til, at de bliver en del af KMD", siger KMD CEO Eva Berneke.

Samler kræfterne

Hos Avaleo ser man frem til en spændende tid som en del af KMD koncernen.

"Der er ingen tvivl om, at det bliver yderst interessant at blive en del af en af Danmarks absolut største aktører inden for offentlig digitalisering. Vi har gennem en periode kunne følge KMD’s udvikling på området. Vi ser frem til at blive en del af den rejse og bidrage til den positive udvikling. Jeg er også sikker på, at det kommunale landskab vil få glæde af, at to af de helt store på feltet nu samler kræfterne for at løfte den digitale udvikling på sundhedsområdet til gavn for borgerne", fortæller adm. direktør Mikael Vissing fra Avaleo.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094