23948sdkhjf

Det skal være lettere at kopiere hinandens gode idéer

Center for Offentlig Innovation skal se de 11 kommuner i Business Region Aarhus over skulderen for at finde ud af, hvordan offentlige arbejdspladser bedst og lettest kan kopiere hinandens velfærdsløsninger.
Hvordan kan offentlige arbejdspladser bedst og lettest genbruge og bygge videre på hinandens idéer i stedet for at udvikle nye tiltag fra bunden. Det vil Center for Offentlig Innovation nu undersøge sammen med de 11 kommuner i Business Region Aarhus. Samarbejdet skal udmønte sig i anbefalinger til, hvordan offentlige arbejdspladser lettere kan bruge hinandens løsninger.

Samarbejdet vil bl.a. resultere i en procesmodel, der baserer sig på indsigterne fra Business Region Aarhus’ arbejde med at genbruge hinandens løsninger. Modellen skal tydeligt og overskueligt specificere, hvad opgaverne i de forskellige faser består i og gøre det klart, hvem der skal gøre hvad. Modellen skal hjælpe med at sikre et fælles sprog og forventningsafstemning, så det bliver mindre komplekst at anvende andres løsninger. Den forventes klar i sensommeren 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094