23948sdkhjf

Workshop om fremtidens plejehjem

Randers Kommune inviterede til workshop på Plejecentret Lindevænget.
Medarbejdere fra ældreområdet, ledelse og byrådspolitikere, repræsentanter fra ældreråd og -organisationer samt lokale ildsjæle kom alle med ideer til, hvordan samvær og nærhed kan tænkes ind i fremtidens plejehjem. Og hvordan plejecentret kan tænkes ind i det omgivende samfund.

Placér centret centralt og i samklang med byens liv. Sørg for at centrets rammer er fleksible, så indretningen kan ændres efter behovet. Centret skal være åbent for borgerne. Der skal være trafik og liv og aktiviteter.Indretningen af plejecentret skal tilpasses de forskellige faser, de ældre gennemgår. Ensomme, velfungerende ældre tænkes ind som en ressource. Sådan lod nogle af de mange bud.

På baggrund af de input, der kom på workshoppen, vil der til efteråret blive afholdt en åben workshop om, hvordan fremtidens plejehjem i Randers skal tage sig ud. Herefter følger prospektfase og arkitektkonkurrence med mere.

Ifølge udvalgsformand for Sundhed & Ældre Leif Gade er det planen, at Fremtidens Plejecenter skal stå færdigt inden udgangen af 2017.

Randers Kommune har i øjeblikket. to plejecentre på lejebasis. De to lejemål udløber i 2018.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078