23948sdkhjf

Så er der serveret

På Gentofte Hospital er det nu det køkkenfaglige personale, der står for at anrette og servere maden på sengeafdelingerne.
Gentofte Hospital har fra årsskiftet indført måltidsværter. Det betyder, at det køkkenfaglige personale følger maden helt ud til patienterne på hospitalets 10 sengeafdelinger. Måltidsværterne betjener buffeten til de tre hovedmåltider og kommer rundt med mellemmåltider to gange dagligt.

"Måltidsværterne er ambassadører for maden. De skal præsentere maden for patienterne, og på en måde, så patienterne får lyst til at spise noget god mad. Det kan godt sammenlignes lidt med en tjener, der præsentere menukortet, men den store forskel er selvfølgelig, at vores måltidsværter også har stået og lavet maden, og derfor kan sige til patienten "Jeg har selv bagt den her tærte, og du kan tro, den er blevet lækker. Har du lyst til et stykke?", smiler køkkenchef Trine Mossman.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063