23948sdkhjf

Cykeltjek på virksomheder skal få flere til at cykle på arbejde

I denne uge ruller cykelhandlere deres mobile værksteder ud på skoler og virksomheder i Randers syd for gøre de ansattes cykler klar til at cykle til og fra arbejde.
Som led i Randers Kommunes cykelprojekt, der skal få flere borgere i den sydlige del af Randers til at springe på cyklerne, får ansatte på fire virksomheder og fem skoler besøg af cykelhandlere i uge 12. Der vil blive tjekket bremser og lys, smurt kæder og pumpet luft i hjulene, så medarbejderne trygt kan tage cyklen på arbejde.

Udover cykeltjekket har de ansatte på fem skoler og fire virksomheder også mulighed for at få spinningtimer og sundhedstjek, ligesom de kan låne elcykler og mountainbikes af Randers Cykelby.

Efter påske vil Randers Cykelby også arrangere fyraftenscykelture for ansatte i virksomheder og på skoler i Randers Syd:

"Som Årets Cykelkommune har vi store ambitioner om at få endnu flere borgere i cykelsadlen. For at give cykelinteressen i Randers Syd et ekstra boost, tilbyder vi derfor forskellige aktiviteter, så både kroppen og cyklen er klar til sæsonen," siger borgmester Claus Omann Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062