23948sdkhjf

Priser til sjællandske læger

Ved "Store Praksisdag" blev der uddelt tre såkaldte "Poul Brix" priser til praktiserende læger i Region Sjælland.
Priserne er opkaldt efter en dynamisk praktiserende læge, som gennem sit arbejde blandt andet som direktør for Dansk Selskab for Almen medicin har været med til at præge udviklingen af lægepraksis, fortæller Kvalitets- og Efteruddannelsesudvalget for almen praksis i Region Sjælland, der sætter meget stor pris på alle, der tager initiativ, arrangerer og motiverer samtidig med at de klarer deres mange patienter. Udvalget vil gerne fremhæve personer, som markerer sig på helt særlig vis, og som kan tjene som eksempler for alle andre. Derfor har udvalget siden 2011 uddelt Poul Brix priser.

Poul Brix Ærespris gik til Jørgen Andersen. Han har været praktiserende læge i Korsør gennem mange år og har altid haft et stort hjerte for alvorligt syge og døende, som gerne vil forblive i eget hjem i den sidste tid af livet.

Poul Brix Initiativpris blev tildelt Poul Erik Holst, der er praktiserende læge i Holbæk. Prisen blev givet som en påskønnelse af initiativ, der i særlig grad har været – eller forventes at blive – til gavn for udviklingen af almen praksis.

Lisbeth Errebo-Knudsen og Kim Kristensen fra Lægehuset i Horslunde modtog Poul Brix Ildsjælepris. Den tildeles personer, der er proaktive, nytænkende og vedvarende spreder de gode idéer og styrker kreativiteten i almen praksis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234