23948sdkhjf

Astma-Allergi Danmark rådgiver nu om duftoverfølsomhed

Videncenter for Duft- og Kemikalieoverfølsomhed er nedlagt, men Astma-Allergi Danmark viderefører rådgivningen om sygdommen.
Dufte og kemikalier er ikke et ukendt emne i Astma-Allergi Danmark, da det også kan være til gene for mennesker med følsomme luftveje f.eks. som følge af høfeber eller astma.

"Vi ved godt, at duft- og kemikalieoverfølsomhed ikke er en allergisk lidelse, men der er visse overlap og fællesnævnere, og derfor er vi trygge ved at videreføre rådgivningen", siger vicedirektør i Astma-Allergi Danmark, Anne Holm Hansen.

For at være helt sikre på, at de faglige medarbejdere i Astma-Allergi Danmarks rådgivning er klædt på med opdateret viden om duft- og kemikalieoverfølsomhed bliver der ansat en konsulent, der er ekspert på området.

"Vi glæder os meget og opfordrer til, at man allerede nu benytter rådgivningen", siger Anne Holm Hansen.

Tidligere var rådgivningen for mennesker med duft- og kemikalieoverfølsomhed åbent to timer om ugen. Astma-Allergi Danmark har dog valgt at integrere sygdomsområdet i foreningens eksisterende rådgivning, hvilket betyder, at der fremover bliver mulighed for at ringe i åbningstiden 17 timer om ugen.

Den gratis telefonrådgivning er åben alle hverdage fra kl. 9-12 og om onsdagen også fra kl. 16-18.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062