23948sdkhjf

Idrætsforeninger vil hjælpe børn med særlige behov

Fire idrætsforeninger fra Aabenraa Kommune har sagt ja til at gøre en særlig indsats for at skabe de rigtige rammer for børnene.
Aabenraa Kommune er af Kulturministeriet og Nordea-fonden udnævnt til Breddeidrætskommune for perioden 2014-16. Breddeidrætsprojektet "Ta´Chancen" skal sætte fokus på, hvordan idrætsforeninger kan arbejde med at skabe plads til børn, der for eksempel har en ADHD-diagnose eller lignende.

"Vi har startet et hold op hos os for børn med ADHD. Vi har fire børn nu, og vi kan mærke, at de får rigtig meget ud af det. Og vi er sikre på, at der er flere derude, som passer ind på holdet. Derfor håber vi, at vi gennem det her projekt kan få hjælp til at få tilbuddet ud til de rigtige. Vi håber også, vi kan hjælpe andre foreninger, der gerne vil i gang", fortæller Charlotte Lassen, gymnastiktræner i Lundtoft IF

Udover Lundtoft IF har Tinglev Gymnastikforening, Tinglev Rideklub og Rødekro Skytteforening sagt ja til at være med i projektet fra start. Senere i projektforløbet bliver der igen åbnet for, at nye foreninger, der vil arbejde med området, kan være med. Det gælder både foreninger, der ønsker at oprette særlige hold, og foreninger der vil integrere børnene på almindelige hold.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078